Masterchef Türkiye Walison Fonseca, Yarışmaya Geri Döndü

Dün akşam eleme bölümüyle birlikte ekrana gelen MasterChef Türkiye'ye yedeklerden bir yarışmacı dahil oldu. İlk eleme turlarında sempatik tavırlarıyla çok kısa zaman içerisinde tanınan Walison Fonseca, haftalar sonra ana kadroya dahil oldu.

Yayın: 21 Eylül 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 21.09.2020 16:53:24
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Takip EtGoogle News

TV8 ekranların sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye, dün akşam eleme bölümüyle ekrana geldi.

Berker, Selin ve Tanya'nın elemeye kaldığı yarışmaya 1 hafta önce dahil olan Selin veda etti. MasterChef Türkiye'ye eski yarışmacılardan Waliso Fonseca geri döndü.

Masterchef Türkiye Walison Fonseca, Yarışmaya Geri Döndü

WALISON FONSECA KİMDİR?

Brezilyalı Walison Fonseca, Santos Sao Paulo doğumlu ve 35 yaşındadır. 18 yıl oyuncu ve model kariyerinde uluslararası alanda başarılı işler yapan Walison; Meksika, Amerika ( Miami, NYC, Los Angeles), İtalya (Milano), Kore ve diğerleri gibi 4'ten çok ülkede yaşadı. Melisa Pınar ile evli olan ve Türkiye'de yaşayan Walison Fonseca'nın 11 yaşında Amaya adında bir çocuğu var.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732