Masterchef'te Dokunulmazlığı Kazanan Takım Belli Oldu

Dün akşam dokunulmazlık oyunuyla ekrana gelen MasterChef'te bir takım kırmızı renkli yemeklerin olduğu bir menü hazırlarken diğer takımda beyaz renkli yemekler hazırladı. 4-1'lik skor ile haftanın ikinci oyununu kaybeden takım ise bireysel dokunulmazlık oyununda mücadele yaptı.

Yayın: 25 Eylül 2020 - Cuma - Güncelleme: 25.09.2020 17:32:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

TV8 ekranların sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye, dün akşam 63. bölümüyle ekrana geldi.

Temponun hiç düşmediği yarışmada kırmızı ve mavi takım yarışmacıları en iyi yemekleri yapıp dokunulmazlığı kazanmak için tüm hünerlerini gösterdi.

Masterchef'te Dokunulmazlığı Kazanan Takım Belli Oldu

HEZİMETE UĞRATTILAR

Masterchef'te Dokunulmazlığı Kazanan Takım Belli Oldu

Takım dokunulmazlık oyununda şefler takımlardan beyaz ve kırmızı renkteki ürünlerle yemek yapmalarını istedi. Takımlar tamamı kırmızı vede beyaz ürünlerle yapılacak çorba, soğuk başlangıç, ara sıcak, ana yemek ve tatlıdan oluşan menüyü 45 dakika içinde bitirmeye çalıştı.

Masterchef'te Dokunulmazlığı Kazanan Takım Belli Oldu

MasterChef Türkiye'de mavi takım beyaz ürünlerle yarışmayı seçti. Kırmızı takım ise kırmızı renkteki gıda ürünleriyle yemek yaptı.

Kıran kırana geçen dokunulmazlık oyununu Uğur'un kaptan olduğu mavi takım 4-1'lik skorla Emir'in kaptan olduğu kırmızı takımı hezimete uğrattı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Takım dokunulmazlığı kaybeden kırmızı takım yarışmacıları, bireysel dokunulmazlığı kazanmak için şef Somer Sivrioğlu'nun hazırladığı şıhıl mahşi yemeğini yapmaya çalıştı. Dokunulmazlığın sonunda ise kazanan isim Berker oldu.

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

MasterChef Türkiye'de bireysel dokunulmazlığı kazanan Berker eleme potasına Eray'ı gönderdi. Takım oylamasında ise Ayyüce eleme potasına gönderildi.

Bu haftanın ilk dört eleme adayı Özgül, Esra, Eray ve Ayyüce oldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732