MANDARIN ORIENTAL BOSPHORUS, ISTANBUL’UN GENEL MÜDÜRLÜK GÖREVİNE HARUN DURSUN ATANDI

1 Mayıs 2018’de Mandarin Oriental, Bodrum’un genel müdürü olarak göreve başlayan Harun Dursun, 21 Eylül 2020 itibarıyla Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’un genel müdürlük pozisyonuna atandı.

Yayın: 01 Ekim 2020 - Perşembe - Güncelleme: 01.10.2020 12:30:24
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Takip EtGoogle News

Lisans eğitimini 1994 yılında Mersin Çukurova Üniversitesi’nde Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü’nde tamamladıktan sonra master eğitimini İskoçya’nın Glasgow şehrindeki Strathclyde Üniversitesi’nde Uluslararası Otel İşletmeciliği Bölümü’nde dereceyle bitiren Harun Dursun, çalışma hayatına 1998’de adım atmıştır.

Dünya çapında birçok ünlü otelde edindiği 20 yılı aşan üst düzey uluslararası yöneticilik tecrübesiyle 2018 yılında Mandarin Oriental ailesine katılmıştır.

Türkiye, Ürdün, Birleşik Krallık, Birleşik Arap Emirlikleri ve Rusya’da otel açılışlarından renovasyon çalışmalarının yönetilmesine kadar birçok kritik süreçte önemli rol oynadığı başarılarla dolu kariyeri sayesinde, Harun Dursun, 2019’da “World Luxury Hotel Awards” tarafından “Türkiye’nin En İyi Genel Müdürü” ödülüne layık görülmüştür.

“Türkiye’nin İlk Resmi Sommelier’i” unvanını taşıyan Harun Dursun, aynı zamanda Türk Sommelier Derneği’nin de kurucu üyelerindendir. Dernek bünyesinde başkan yardımcılığı yapmış ve ülkesini Avrupa’da üç, Dünya Şampiyonası’nda iki kere temsil etmiş, Avrupa’da üç defa yarı finalistliğe yükselmiştir.

Mandarin Oriental Hotel Group, Akdeniz ve Ege’nin en seçkin resort’u olan Mandarin Oriental, Bodrum’dan sonra Türkiye’de ikinci otelini açmaya hazırlanıyor. 2021 yılının ilk çeyreğinde açılması planlanan Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, eşsiz Boğaz kıyısındaki tek şehir resort’u olarak faaliyet gösterecek ve dünya elitlerinin ve gezginlerin yeni buluşma noktası olacak.

İstanbul Boğazı’nda eşsiz bir lokasyonda yer alan tesis; muhteşem Boğaz manzarasına sahip birçoğu süit olmak üzere zamansız tasarıma sahip odaları, Boğaz ile iç içe, geniş teras ve bahçelere sahip, uluslararası birçok dalda ödül alan şeflerin görev alacağı restoranları, kafeleri ve barları, lüks markaların özel butikleri, 3000 metrekarelik Spa ve fitness alanı ve en yeni teknolojiyle donatılmış farklı ölçülerdeki ve özel konseptlerdeki toplantı ve etkinlik salonlarının yanı sıra 1700 metrekarelik Boğaz’a sıfır teras davet alanını bünyesinde barındırarak konaklama, yeme içme, sağlık, güzellik ve iyi yaşam, toplantı, düğün ve diğer tüm etkinlikler için kişiye özel seçkin bir çok hizmetin sunulacağı mükemmel bir adres niteliği taşımaktadır.

Dinamik, tecrübeli ve tutkulu bir lider olan Harun Dursun, yeni görevinde seçkin bir yaşam tarzına sahip bireylerin buluşma noktası olacak Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’a Mandarin Oriental Hotel Group’un efsanevi Uzakdoğu hizmetlerini sunmak için büyük heyecan duymaktadır.

Mandarin Oriental Hotel Group hakkında

Mandarin Oriental Otel Grubu dünya çapında birçok lüks otel, resort ve rezidansların ödül almış sahibi ve işletmecisi. Asya’daki köklerinden doğarak dünyaca ünlü bir marka haline gelen grup, şu anda 23 ülkede ve bölgede, her biri grubun doğu kültürü mirasını ve kendine özgü aidiyet duygusunu yansıtan 33 oteli ve yedi rezidansı işletmekte. Mandarin Oriental, Jardine Matheson Grubu’nun bir üyesi olup, halihazırda yapım aşamasında olan birçok otel ve rezidansı bünyesinde barındırmaktadır.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732