MAAŞINI ING TÜRKİYE'DEN ALAN EMEKLİLER KOŞULSUZ KAZANIYOR

ING’nin emeklilere özel kampanyası ile maaşını ING’den alan emekliler, koşulsuz 1.000 TL'ye varan nakit promosyonu imkanından yararlanıyor. 30 Nisan’a kadar nakit promosyon alan mevcut ve yeni emekli maaş müşterileri kampanyadan faydalanabiliyor. Emekli maaş müşterileri ayrıca özel avantajlı faiz oranları ile ihtiyaç kredisi fırsatlarını değerlendirebiliyor.

Gündem Yayın: 12 Nisan 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 12.04.2021 15:45:37
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

 ING Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ozan Kırmızı “Emekli müşterilerimizin finansal ihtiyaçlarına uygun çözümler üreterek ve ayrıcalıklı hizmetler sunarak onların hayatını kolaylaştırmayı amaçlıyoruz” dedi.

 

Müşterilerinin iş ve özel yaşamlarında her zaman bir adım önde olmalarını mümkün kılmayı hedefleyen ING Türkiye, emekli maaş müşterilerine özel fırsatlar sunuyor.  ING’nin emeklilere özel kampanyası ile maaşını ING’den alan müşteriler, koşulsuz 1.000 TL'ye varan nakit promosyondan yararlanıyor. ING’li emekliler ayrıca nakit ihtiyaçları için özel avantajlı faiz oranları ile ihtiyaç kredisi fırsatlarından faydalanıyor. Maaşını ING'ye taşıyan emekliler ise ihtiyaç kredilerini kredi tahsis ücreti olmadan kullanıyor. 

 

30 Nisan’a kadar nakit promosyon alan müşteriler kampanyadan yararlanabiliyor 

 

Emekli maaşını 3 yıl boyunca ING Türkiye'den alma taahhüdü veren ve nakit promosyon ödemesi alan mevcut ve yeni emekli maaş müşterileri kampanyadan yararlanabiliyor. Emekli maaşını ING’den almaya başlayanlar 1 aylık toplam gelir/aylık tutarları; 1500 TL’ye (1.500 TL hariç) kadar ise 675 TL, 1.500 TL – 2.500 TL (2.500 TL hariç) arası ise 850 TL, 2.500 TL ve üzeri ise 1000 TL nakit promosyon ödemesi alıyor.  25 Şubat 2021 – 30 Nisan 2021 tarihleri arasında nakit promosyon alan müşteriler kampanyadan faydalanabiliyor. 

 

Yeni emekliler banka tercihlerinde ING’yi seçip kampanyaya başvuruda bulunabiliyor. Maaşını ING’ye taşımak isteyen emekliler ise şubeye gitmeden, e-Devlet üzerinden banka değişikliği işlemi gerçekleştirebiliyor ya da ING şubelerine giderek sadece nüfus cüzdanıyla emekli maaşını ING’ye taşıyabiliyor. Nakit promosyon başvuru işlemleri ise ING Telefon Bankacılığı ve ING Şubeleri aracılığı ile yapılabiliyor. 

 

Ozan Kırmızı: Emekli müşterilerimizin ihtiyaçlarına uygun çözümler üreterek hayatlarını kolaylaştırmayı amaçlıyoruz.

 

Müşterilerine her zaman, her yerden, kolay ve zahmetsiz hizmet sunabilmek hedefiyle faaliyet gösterdiklerini belirten ING Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ozan Kırmızı “Emekli müşterilerimizin finansal ihtiyaçlarına uygun çözümler üreterek ve ayrıcalıklı hizmetler sunarak onların hayatını kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda sunduğumuz ürünlerden biri olan Destek Hesap ile müşterilerimize maaş gününü beklemeden, hesaplarında para olmasa bile nakit çekebilme imkanı tanıyoruz. Aynı zamanda, Türkiye İş Bankası ve Akbank iş birliği ile 12 binden fazla ATM’yi müşterilerimizin hizmetine sunuyoruz. Yeni kampanyamız ile emekli müşterilerimize sağladığımız ayrıcalıklara bir yenisini daha ekledik ve 1.000 TL’ye varan promosyon imkanı sunduk. Emekli müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmak için onların ihtiyaçlarına özel hizmetler geliştirmeye devam edeceğiz” dedi. 

 

ING Türkiye'nin emeklilere özel hizmetleri arasında ING Telefon Bankacılığı’ndan 7/24 menüde doğrudan kendilerine özel müşteri temsilcileriyle görüşme hizmeti de bulunuyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732