Lüleburgaz’da müzik sesleri!

“Kent Orkestrasından muhteşem konser”

Yayın: 01 Temmuz 2021 - Perşembe - Güncelleme: 01.07.2021 13:13:05
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Lüleburgaz Kent Orkestrası dün akşam Belediye Meydanı’nda unutulmaz bir konser gerçekleştirdi. Kamil Molla şefliğinde Klasik Batı Müziği eserlerini seslendiren Kent Orkestrası’nın konserini dinlemeye çok sayıda vatandaş katıldı. Konserin sonunda Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, Kamil Molla’ya çiçek takdim ederken, orkestraya teşekkür etti. 

 

Kademeli normalleşmeyle birlikte Lüleburgaz’da ilk açık hava konseri Belediye Meydanı’nda düzenlendi. Lüleburgaz Belediyesi’nin öncülüğünde kurulan Lüleburgaz Kent Orkestrası, vatandaşlara unutulmaz bir müzik dinletisi sundu. Kamil Molla şefliğinde düzenlenen konserde Klasik Batı Müziği icra edildi. Öte yandan açık havada düzenlenen konsere Başkan Gerenli ve eşi Aysu Yetim Gerenli, Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Güncer de katıldı. 

 

“Sanat üretmeye devam edeceğiz”

 

Konserin sonunda Başkan Gerenli Kamil Molla’ya çiçek takdim etti. Ardından kısa bir konuşma yapan Başkan Gerenli, uzun bir aradan sonra Lüleburgaz Kent Orkestrası’yla keyifli bir akşam geçirdiklerini söyleyerek, “Her şeyin sevgiyle başladığı Çağdaş Cumhuriyet kenti Lüleburgaz'da, akıl ve bilimin rehberliğinde, aydınlık geleceğimiz için, sanat üretmeye, sanatın ve sanatçılarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bu akşam Kamil Molla şefliğinde bizlere muhteşem bir dinleti sunan Lüleburgaz Kent Orkestrası'na bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732