Lüleburgaz Belediyesi’nden öğrenciye YKS desteği “Başarı ve azim sizden destek bizden!”

Lüleburgaz Belediyesi Lüleburgaz’da ikamet eden, sosyal yardım alan ailelerin ve pandemi nedeniyle kapanan sektör çalışanlarının üniversite sınavına girecek çocuklarının Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sınav başvuru ücretini karşılama kararı aldı. Karar kamuoyu tarafından memnuniyetle karşılanırken, söz konusu ailelerin Lüleburgaz Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne başvurması yeterli olacak.

Yayın: 09 Şubat 2021 - Salı - Güncelleme: 09.02.2021 18:04:28
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Takip EtGoogle News

Korona virüs salgınında gerçekleştirdiği destek paketleri ve yardımlarla hemen hemen her alanda vatandaşının yanında yer alan Lüleburgaz Belediyesi önemli bir karara daha imza attı. Belediye, bu kapsamda korona virüs salgını nedeniyle zor günler geçiren, ihtiyaç sahibi ailelerin evlatlarının YKS ücretlerini ödeme kararı aldı. 

Kimler faydalanabilecek?

Lüleburgaz Belediyesi’nin gerçekleştirdiği destekten Lüleburgaz’da ikamet eden, sosyal yardım alan ailelerin ve pandemi salgını nedeniyle kapanan sektör çalışanlarının üniversite sınavına girecek çocukları faydalanabilecek. Çocukların sınav başvuru ücretlerini Lüleburgaz Belediyesi karşılayacak. 

Detaylı bilgi için 4445539

Vatandaşların söz konusu yardımlardan yararlanmaları için Lüleburgaz Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne şahsen başvurmaları gerekiyor. Detaylı bilgi için 4445539 numaralı Lüleburgaz Belediyesi Çağrı Merkezi de aranabilir. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732