LÜLEBURGAZ BELEDİYE BAŞKANI'NDAN KISITLAMADA TAM SAHA DENETİM

“Çalışmalara yakın mercek”

Yayın: 12 Aralık 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 12.12.2020 16:28:19
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasında, tam saha denetim gerçekleştirdi.  Gerenli, belediyeye ait geçici hayvan bakım evinden Kızılay’ın kan bağış kampanyasına kadar çok sayıda yerde incelemelerde bulundu. Öte yandan Gerenli, kısıtlama nedeniyle aç kalan güvercinleri Kongre Meydanı’nda besleyerek can dostların yanında oldu.

 

Tüm yurtta olduğu gibi Lüleburgaz’da da başlayan 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasında Başkan Gerenli çalışmaları yakından inceledi. Gerenli gerçekleştirilen çalışmaların yanı sıra Kongre Meydanı’nda kısıtlamadan dolayı aç kalan güvercinleri besledi. Bir süre Kongre Meydanı’nda Türk Kızılay Lüleburgaz Şubesi’nin kan bağış kampanyasının gerçekleştirildiği Kızılay çadırını da ziyaret eden Gerenli, kısıtlamada kan bağışına koşan vatandaşlara teşekkür etti.

 

İlk durak can dostlar

 

Başkan Gerenli’nin kısıtlama denetimleri kapsamındaki ilk durağı Lüleburgaz Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Evi oldu. Gerenli barınaktaki çalışmalar hakkında görevlilerden detaylı bilgi aldı. Barınaktaki can dostlarla da bir süre ilgilenen Gerenli ardından çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi’ni (LYSA) ziyaret etti. 

 

LYSA’da çalışmalar aralıksız sürüyor

 

LYSA’da tüm hızıyla devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Gerenli, yetkililerden detaylı bilgi aldı. Gerenli, tamamlandığında Lüleburgaz’ın önemli cazibe merkezi haline gelecek LYSA’daki çalışmaları yakından takip etti.

 

Güvercinleri unutmadı

 

Öte yandan Başkan Gerenli kısıtlama nedeniyle Kongre Meydanı’nda insanların besleyemediği güvercinleri de unutmadı. Elinde yemlerle Kongre Meydanı’na gelen Gerenli, güvercinleri tek tek besledi.

 

Kan bağış çadırına ziyaret

 

Gerenli’nin son durağı ise Türk Kızılay Lüleburgaz Şubesi’nin kan bağış kampanyası düzenlediği kan bağışı çadırı oldu. Başkan Gerenli burada görevlilerle bir süre sohbet ettikten sonra kan bağışı için randevu alarak çadıra gelen vatandaşlara teşekkür etti. 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732