LÜLEBURGAZ'A BASKETBOLU SEVDİREN ADAM GÖKHAN TEKSÖZ'ÜN İSMİ O PARKTA ÖLÜMSÜZLEŞTİ

Lüleburgaz Belediyesi’nin Gençlik Mahallesi Baran Sokak-Baran 2. Ara Sokak kesişiminde yapımına başladığı Gökhan Teksöz Sokak Oyunları Parkı tamamlandı. Etrafında 875 metrekarelik beton parke döşemesinin yapıldığı parka Gökhan Teksöz’ün adını ölümsüzleştiren tabela yerleştirildi.

Yayın: 21 Kasım 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 21.11.2020 17:53:13
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Gökhan Teksöz’ün adı ölümsüzleşti!

“Adı bu parkta yaşayacak”

Lüleburgaz Belediyesi’nin Gençlik Mahallesi Baran Sokak-Baran 2. Ara Sokak kesişiminde yapımına başladığı Gökhan Teksöz Sokak Oyunları Parkı tamamlandı. Etrafında 875 metrekarelik beton parke döşemesinin yapıldığı parka Gökhan Teksöz’ün adını ölümsüzleştiren tabela yerleştirildi. Öte yandan Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli de çalışmaları yerinde takip etti.

Lüleburgaz Belediyesi’nin Eylül ayındaki meclis toplantısında alınan kararla ismi Baran ile Baran 2. Ara Sokak kesişiminde yapılan parka verilen Gökhan Teksöz’ün ismi, parka yerleştirilen resimli tabelayla ölümsüzleştirildi. Öte yandan Parkın yapımı tamamlanırken çevresindeki 875 metrekarelik yolda beton parke taş çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor.

TABELAYLA ÖLÜMSÜZLEŞTİ

Lüleburgaz’a basketbolu sevdiren adam olarak tanınan ve 2018 yılında kaybettiğimiz Akademi Basketbol Spor Kulübü Başkanı ve basketbol antrenörü Gökhan Teksöz’ün adı artık yerine konulan tabelayla “Gökhan Teksöz Sokak Oyunları Parkı’nda” yaşayacak. Tüm bunların yanı sıra Başkan Murat Gerenli de parkın çevresindeki sokaklardaki çalışmaları da yerinde inceledi.

O PARKLARA ZİYARET

Başkan Gerenli, Gökhan Teksöz Parkı’nın ardından bir diğer tabela yerleştirilen parklar olan Şehit Eren Bülbül ile Uğur Mumcu Parkları’nı da ziyaret etti. Gerenli ardından kent genelinde sürdürülen diğer çalışmaları incelemek üzere parklardan ayrıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732