LPGli araç sahiplerini büyük şok! Bu geceden itibaren uygulanacak

LPGli araç sahiplerini yakından ilgilendiren otogaz fiyatları ile ilgili flaş bir haber geldi. Otogaz fiyatlarına bu geceden itibaren zam geleceği bilgisine ulaşıldı.

Gündem Yayın: 04 Ocak 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 04.01.2021 16:10:43
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Takip EtGoogle News

2021 yılına girilmesinin ardından merakla beklenen zam haberleri peş peşe gelmeye başladı. Kamupersoneli.net olarak geçtiğimiz gün duyurduğumuz zam haberi ilk olarak akaryakıt ürünleri arasında Otogaza geleceği bilgisine ulaşıldı.

OTOGAZ FİYATLARINA BU GECEDEN İTİBAREN ZAM ZAM BEKLENİYOR

Kamupersoneli.net sektör yetkililerinden edinilen bilgilere göre LPG'li araç sahiplerini yakından ilgilendiren otogaz fiyatlarına bu geceden itibaren 40 KURUŞ zam bekleniyor.

LPG'li araç kullanıcılarını üzen haber! Otogaz fiyatlarına bu geceden itibaren zam bekleniyor!

EPGİS RESMİ KARARI AÇIKLAYACAK

Zam oranın ÖTV mi yoksa pompa fiyatlarına mı yansıyacağı Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası'nda (EPGİS) tarafından yapılacak resmi açıklama sonrasında netleşecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732