Kırmızı kart gören Burak Yılmaz'a sosyal medyada tepki yağdı

Türkiye'nin Sırbistan ile 2-2 berabere kaldığı maçın son dakikasında kırmızı kart gören Burak Yılmaz'a futbolseverler, sosyal medyadan büyük tepki gösterdi.

Yayın: 15 Ekim 2020 - Perşembe - Güncelleme: 15.10.2020 00:12:35
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Milliler, 2-0 geriye düştüğü karşılaşmada Sırbistan ile evinde 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmanın son dakikasında rakibine sert giren Burak Yılmaz, ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek ay yıldızlıları 10 kişi bıraktı.

Karşılaşma sonrasında milli futbolcuya sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüdü. Burak Yılmaz hakkında "Milli takımda Burak Yılmaz izlemek vücudumda kalıcı hasarlara neden oluyor" şeklinde yorumlar yapıldı.

 

Kırmızı kart gören Burak Yılmaz'a sosyal medyada tepki yağdı

"KREDİSİ HİÇ BİTMİYOR"

Bir taraftar ise milli futbolcuyla ilgili, "Milli Takım'da Burak Yılmaz'ın kredisi hiç bitmiyor. Çok ilginç çok" yorumunda bulundu.

Kırmızı kart gören Burak Yılmaz'a sosyal medyada tepki yağdı

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732