Kılıçdaroğlu'nun ardından Meral Akşener de Cumhurbaşkanlığı adaylığı için sinyal verdi: Kim istemez ki

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, konuk olduğu canlı yayında Cumhurbaşkanlığı adaylığına ilişkin yaptığı açıklamada, "Seçimli bir sistemde Cumhurbaşkanı seçilmeyi bu ülkede yaşayan her vatandaş ister. Kim istemez ki" dedi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da geçtiğimiz günlerde adaylık için sinyal vermişti.

Gündem Yayın: 12 Aralık 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 12.12.2020 18:05:25
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Medyascope'ta gazeteci Ruşen Çakır'ın canlı yayın konuğu oldu. Gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Akşener, Cumhurbaşkanlığı adaylığı için de çarpıcı ifadeler kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun ardından Meral Akşener de Cumhurbaşkanlığı adaylığı için sinyal verdi: Kim istemez ki

CUMHURBAŞKANLIĞI ADAYLIĞI KONUSUNDA NET KONUŞTU

Akşener, konuyla ilgili olarak, "Ben bu soruya çok net cevap veriyorum. Seçimli bir sistemde başbakan seçilmeyi, Cumhurbaşkanı seçilmeyi bu ülkede yaşayan her vatandaş ister. Bu çok onurlu bir görev olduğu için ister. Kim istemez ki. Biz Türkiye'nin geleceğini zora sokacak herhangi bir adımın veya herhangi bir hedefin bir parçası olmayacağız. Ben kendi adıma söylüyorum. O kadar hızlı tüketiliyor ki Türkiye'de her şey. Ben isimler üzerinden de konuşmayı yanlış buluyorum" ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU DA ADAYLIK İÇİN SİNYAL VERMİŞTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde gerçekleşen bütçe görüşmelerinde açıklamalarda bulunmuştu. Konuşmasında hükümeti eleştirdiği bölümde AK Parti sıralarından gelen 'Aday ol' tepkisine karşılık veren Kılıçdaroğlu, adaylığın sinyalini vermişti.

Tepki üzerine AK Parti sıralarına dönen Kılıçdaroğlu, "Hangi noktaya geldiniz? Benim aday olup olamayacağımı size kim söyledi" ifadelerini kullanmıştı.

 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732