Kılıçdaroğlu'ndan Kahvehaneler İçin Tartışma Yaratacak Öneri

Türk Tabipleri Birliği'ni ziyaret sonrasında konuşma gerçekleştiren CHP lideri Kılıçdaroğlu, oyun oynamanın yasak olduğu kahvehanelerle alakalı çözüm önerisinde bulundu "Her oyunda yeni kağıt açacaksınız. Fakat bu düşünülmüyor. Akıllarına bile gelmiyor."

Gündem Yayın: 22 Eylül 2020 - Salı - Güncelleme: 22.09.2020 13:20:37
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Türk Tabipleri Birliği'ni ziyaret sonrasında konuşan CHP lideri Kılıçdaroğlu, hükümetin Kovid-19'ile mücadelesini eleştirdi. Yapmış olduğu eleştiriyi kahvehaneler üzerinden desteklemeye çalışan Kılıçdaroğlu, "Kahvehaneler açık. Güzel. Fakat kağıt oynamak yasak.

Vatandaş kahvehaneye niye gitsin o zaman? Oysa önlem alabilirsiniz. Dersiniz ki her oyunda sıfır, yeni kağıt açacaksınız. Bitti, bu kadar basit.

Fakat bu düşünülmüyor. Akıllarına bile gelmiyor." Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satırbaşları ise şöyle;"Sağlık çalışanları birde birer suçlu oldu. Çünkü onlar halka doğru bilgi vermek istiyorlar.

Vay sen misin önlem al diyen? Kim diyecek bunu? 96 sağlık çalışanı yaşamını yitirdi, 41'i hekim. Bunlar itiraz etmeyecekler de sarayı kim uyaracak. Olay bir sağlık sorunu olduğuna göre bu uyarıyı yapması gerekenler sağlık çalışanları. Suç işlemiyorlar. Halkın sağlığını tehlikeye atan yöneticileri uyarıyorlar.

BİR DEVLET YALAN SÖYLER Mİ?

Salgını önleyecek önlemler alınması gerekiyordu. Baştan kısmen de olsa önlem alındı. Biz de destek verdik. Bugün geldiğimiz noktada insan hayatı değil Ekonomi.

Ekonomi önemli dediler ve fırtınanın başlangıcı için düğmeye bastılar. Bir devlet yalan söyler mi? Verileri bir siyasetçinin değil Bilim Kurulu'nun sözcüsü açıklamalı.

BU BİR MESLEK HASTALIĞI

Kovid-19 meslek hastalığı olsun. Bu bir meslek hastalığı. Doğrudan doğruya virüsle karşı karşıya. Sağlık çalışanların taleplerin dikkate alınması gerekli.

Kovid-19 ile mücadele edenler terörist oluyor öyle mi? Hayatımda duyduğum en saçma söz.

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ŞİDDET

Sağlıkta şiddet yeni bir olay değil. Öteden beri zaman zaman karşılaştığımız acı bir olay. Saldırıya uğrayan çok sayıda kişi var.

Vatandaşlarımıza seslenmek isterim. Hepimiz hayatımızın bir döneminde hastaneye gideriz. Sağlık çalışanlarına şiddet asla kabul edebileceğimiz bir şey değil."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732