Keşkek evi inşasına 12 milyon lira mı harcandı?

Afyonkarahisar ili Şuhut ilçesinde yapılan keşkek evinin maliyeti tartışmalara neden oldu. Keşkek evinin inşasına 12 milyon lira harcandığı iddialarını meclis gündemine getiren Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, tepkisini göstererek flaş açıklamalarda bulundu. İşte, o çok çarpıcı açıklamalar…

Yayın: 30 Mart 2021 - Salı - Güncelleme: 30.03.2021 18:39:39
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

BURCU KÖKSAL (Afyonkarahisar) – Sayın Başkan, seçim bölgem Afyonkarahisar ili Şuhut ilçesinde keşkek evi olarak inşa edilen resimde gördüğünüz bu konağa 12 milyon lira, eski parayla 12 trilyon lira harcandığı iddia ediliyor.

Eğer bu doğruysa Afyonkarahisarlı esnaf BAĞ-KUR primlerini ödeyemez hâle gelmişken, gençlerimiz için istihdam alanı yaratılmayıp işsizlikle boğuşmalarına neden olunurken, Afyonkarahisarlı çiftçiler borçlarından dolayı icralık olmuşken, soğanlar, patatesler depolarda çürürken, besiciler, yumurtacılar sıkıntı çekerken, KOBİ’ler, iş insanları krediyle ayakta durmaya çalışırken, Atatürk’ün karargâh olarak kullandığı Konarı’daki konak ve Zafer Müzesi bakımsızlıktan kaderine terk edilmişken, müze inşaatı ve yüksek hızlı tren inşaatı tamamlanmazken sırf bir tabak keşkek yemek için bu israfı yapanları ve bu israfa göz yumanları ne bu millet ne de tarih asla affetmeyecektir.

 

 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732