KENDİSİNİ ERZURUMA LAYIK GÖRMEYEN SEKMEN GÖZÜNÜ MERSİNE' Mİ DİKTİ ?

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen; Bir TV. Programında kendi ifadesi ile .ben buraya layık değilim, sözü ile Erzurum halkı tarafından, kendinizi layık görmediğiniz bir şehirde neden yöneticilik yapıyorsunuz. Gibi ifadeler ile çok eleştirilmişti. M.Sekmen Mersin Akdeniz Belediyesi ile Mersin’de (Sekmen Park) adında ortak bir projeye imza atan, EBB Başkanı Mehmet Sekmen, Kartal ve EBB’den sonra Mersine'mi göz dikti sorusunu akıllara getirdi.

Gündem Yayın: 09 Mayıs 2021 - Pazar - Güncelleme: 09.05.2021 16:59:42
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Bir Tv. Programında kendisini Erzurum’a layık Görmediğini ifade eden Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen Mersin’de Akdeniz Belediyesi ile ortak inşaa edecekleri Sekmen Park ile Akıllara Erzurum’a kendisini layık görmeyen Mehmet Sekmen Mersin’e mi layık görüyor düşüncesini getirdi. Mehmet Sekmen’in Mersinde yapılacak olan Sekmen Park ile ilgili ulusal Ajanslar tarafından şöyle servis edildi.

İşte İHA'nın servis ettiği o haber...A+A-Erzurum Güncel- Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e bir ödül getirecek haberde Mersin'den geldi.

Akdeniz Belediyesi ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla Özgürlük Mahallesi’nde inşasına başlanan ve 9.5 dönüm büyüklüğünde bir alana yapılacak, Sekmen Parkı'nda sona gelindi. Park tamamlandığında içerisinde, halı saha, birkaç spor tesisi ve oyun grupları olacağı bildirildi.

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, birim müdürleri ve Özgürlük Mahallesi Muhtarı Mahmut Ergüvan ile birlikte Özgürlük Mahallesi’nde, Devlet Demiryolları’na (TCDD) ait 12 dönümlük arazi üzerinde yapımına başlanılan ve bittiğinde toplam 9 buçuk dönüme sahip olacak Sekmen Parkında incelemelerde bulundu.Burada açıklamalarda bulunan Gültak, parka Erzurum Büyükşehir Belediye başkanının soyadını verdiklerini kaydederek, "Bulunduğumuz arazi de hemen karşı taraftaki arazi de TCDD'ye ait. Biz bu araziyi TCDD'den kiraladık. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen'in burada emeği çoktur.

Bu yüzden parkımıza başkanımızın soyadını verdik. Yoğun çabalarımız sonucunda Sekmen Parkı bugünkü halini aldı" dedi.Sekmen Parkının henüz tam bitmediğini ifade eden Gültak şunları söyledi:"Halı sahası, birkaç spor tesisi ve oyun grupları da yerleşecek. Eksiklerimiz var. Yaklaşık bir ay sonra Sekmen Parkı tamamlanmış olacak.

 Parkımız, Özgürlük Mahallesi başta olmak üzere diğer mahallelerimize de hizmet verecek. Mahallelerimize biz bu tür parkları açmaya devam ediyoruz. Sosyal ve kültürel projeler noktasında yeni alanlar da açacağız. Yakında Özgürlük Mahallesi'ne güzel bir kültür evi daha yapacağız."Akdeniz hızla değiştiğine işaret eden Gültak, "Gördüğünüz gibi Akdeniz, 2 yıl içinde birçok fiziki ortamda değişime uğradı.

Özgürlük Mahallesine bir sözümüz daha vardı. Onu da bir kez daha deklare edelim. Yakın bir tarihte Özgürlük Mahallesinin ortasında bulunan Taziye Evinin alt katını Aile Sağlık Merkezi yapacağız. İki tane doktorumuz burada görev yapacak. Hızlı bir şekilde çalışmaya başladık. Bitirdikten sonra da Sağlık Müdürlüğümüz, doktorlarımızı atayacak ve Özgürlük Mahallesine vermiş olduğumuz sözleri de hayata geçirmiş olacağız" ifadelerini kullandı. Kaynak: Ödüllü Başkan, adını Mersin'de yaşatacak!

Özel Haber

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732