Kendi oyuncağını kendin yap!

“Çocuklar hem eğlendi hem öğrendi”

Yayın: 22 Haziran 2021 - Salı - Güncelleme: 22.06.2021 13:35:02
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Lüleburgaz Belediyesi’nin park etkinlikleri kapsamında düzenlediği “Kentli Çocuk Yıldızlar Altında” etkinliklerinin bir sonraki durağı Sinan Atakan Yavuz Parkı oldu. Gerçekleştirilen parmak örgü etkinliğinde çocuklar hem eğlendi hem de öğrendi. 

 

Lüleburgaz Belediyesi’nin çocuklara yönelik gerçekleştirdiği etkinlikler doludizgin devam ediyor. Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen “Kentli Çocuk Yıldızlar Altında” etkinlikleri doğrultusunda çocuklar hem öğreniyor hem de eğleniyor. Geçtiğimiz hafta maske boyama etkinlikleri yapılırken bu hafta Sinan Atakan Yavuz Parkı’nda parmak örgü etkinliği gerçekleştirildi. Çocuklar, eğitmenler eşliğinde düzenlenen etkinlikte parmak örgüyle kendi oyuncaklarını yaptı. 

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732