Kayıp gencin cansız bedeni dağ başında bulundu

Adıyaman'da, birkaç gündür kayıp olan genç, bir dağ başında ölü halde bulundu. Olay yerinde pompalı av tüfeği bulunması nedeniyle gencin intihar ettiği düşünülüyor.

Yayın: 14 Mart 2021 - Pazar - Güncelleme: 14.03.2021 17:34:26
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

.

İstanbul'dan Adıyaman'ın İndere köyüne akrabalarını ziyarete gelen 29 yaşındaki Nurettin Demir'den birkaç gündür haber alınamıyordu.

Ailesi tarafından kayıp ihbarında bulunulan Demir, her yerde aranmaya başlandı. 2 gündür aranan Nurettin Demir'in cansız bedeni İndere köyü yakınlarında bir dağ başında, vatandaşlar tarafından bulundu. Bu durum üzerine jandarma ekiplerine ve 112 Acil Sağlık ekiplerine haber verildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, Demir'in hayatını kaybettiğini belirledi. Jandarma ekipleri ise olay yerinde geniş güvenlik önlemi alarak olay yerinde ve çevresinde incelemelerde bulundu. Daha sonra olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı incelemelerin ardından, Demir'in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Öte yandan olay yerinde bulunan pompalı av tüfeğine el konuldu. Pompalı av tüfeğiyle intihar ettiği düşünülen Nurettin Demir'in kesin ölüm nedeninin yapılacak otopsi sonrası kesinleşeceği öğrenildi.

Konuyla ilgili soruşturmaysa sürüyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732