Kartal Belediyesi 2021 Yılının İlk Muhtarlar Toplantısı’nı Gerçekleştirdi

Kartal Belediyesi’nin 12 yıldır her ayın ilk haftası ilçe muhtarlarının mahallelerindeki sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek amacıyla düzenlediği Muhtarlar Toplantısı’nın 2021 yılındaki ilk oturumu, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde gerçekleştirildi.

Yayın: 16 Ocak 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 16.01.2021 18:11:30
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kartal Belediyesi Akıllı Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen toplantıya; Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yanı sıra; başkan yardımcıları, birim müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, yeni yılda vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek için muhtarlardan Kartal’daki mahallelerde karşılaştıkları ve çözüme kavuşturulması gerekli olan başlıca konular hakkında fikir ve önerilerini paylaşma ricasında bulundu.

Kartal Belediyesi tarafından 2021 yılı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanan projelerde ve hizmetlerde muhtarların da planlama sürecine aktif olarak katılım sağlamasının önemine değinen Başkan Yüksel, sözü mahalle muhtarlarına verdi. 

Başkan Gökhan Yüksel’den tek tek söz alan mahalle muhtarları mahallelerindeki sorunlar ile birlikte, görüş ve önerilerini ileterek konuşmalarını yaptı. Covid-19 pandemisi süresince Kartal Belediyesi personelinin büyük özveri ve sorumluluk bilinciyle çalıştığını ifade eden muhtarlar, gerçekleştirilen hizmetler sebebiyle Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’e teşekkür etti.

Toplantının sonunda ise Başkan Gökhan Yüksel, paylaştıkları fikirleri ve önerileri için katılım sağlayan tüm muhtarlara teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732