Karagümrük maçının sonunda gözaltına alınan Ghezzal'ın menajeri Hakan Korkmaz serbest bırakıldı

Süper Lig'de dün akşam oynanan Beşiktaş-Fatih Karagümrük karşılaşması konuk ekibin 2-1'lik galibiyetiyle sona ermişti. Maç sonunda yaşanan gerginliğin ardından Rachid Ghezzal'ın menajeri Hakan Korkmaz gözaltına alınmıştı. Korkmaz ifadesinde, Alassane Ndao ile sadece itiş kakış yaşadıklarını, Karagümrüklü futbolcuya herhangi bir saldırısının olmadığını kaydetti. İfadesi alınan Korkmaz'ın, savcılık talimatı ile serbest bırakıldığı öğrenildi.

Yayın: 12 Mayıs 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 12.05.2021 15:30:42
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Beşiktaş'ın Süper Lig'in 41. haftasında Beşiktaş'ın Fatih Karagümrük'e 2-1 kaybettiği maç sonrasında, Vodafone Park koridorlarında iki kulübün oyuncuları ve görevlileri arasında gergin anlar yaşandı.

Beşiktaşlı futbolcu Rachid Ghezzal'ın menajeri Hakan Korkmaz ve Karagümrük'ün Senegalli futbolcusu Alassane Ndao, takım otobüslerinin bulunduğu alanda karşı karşıya geldi. İddiaya göre ikili arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Çıkan arbede sonrası menajer Hakan Korkmaz İstanbul Emniyet Müdürlüğü Spor Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.

SAVCILIK SERBEST BIRAKTI

Emniyete götürülen Korkmaz verdiği ifadede, Alassane Ndao ile karşı karşıya geldiklerinde itiş kakış yaşadıklarını ve kargaşa ortamı olduğunu söyleyerek, "Saldırmadım. Saldırı yok" dedi. Hakan Korkmaz ifadesinin ardından savcılık talimatı ile serbest bırakıldı.

Karagümrük maçının sonunda gözaltına alınan Ghezzal'ın menajeri Hakan Korkmaz serbest bırakıldı

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732