Kanseri yenen Yeşilçam'ın gamzeli güzeli son haliyle olay oldu

Yeşilçam'ın gamzeli güzeli olarak bilinen Bahar Öztan yıllar geçse bile güzelliğinden hiçbir şey kaybetmiyor. Yakalandığı kanseri yenen ve hayata sıkı sıkıya bağlanan Bahar Öztan son hali ile çok konuşuldu.

Yayın: 08 Şubat 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 08.02.2021 15:34:36
Editör -
Okuma Süresi: 6 dk.
Takip EtGoogle News
1
 
Şimdilerde 68 yaşında olan Öztan yıllara medyan okuyan güzelliğiyle dikkat çekiyor.
2
 
7'den 70'e herkesin tanıdığı Bahar Öztan özellikle Kemal Sunal ile kamera karşısına geçtiği Doktor Civanım filmi ile hafızalara kazındı.
3
 
Bahar Öztan'ın Bodrum'da sahibi olduğu bir otel var ve pandemiyi de orada geçiriyor.
4
 
İşte Doktor Civanım'ın Sümbül'ü Fakir Milyoner'in Ayşesi, hepsinden öte Yeşilçam'ın gamzeli güzelinin son hali...
5
 
Öte yandan efsane oyuncu kariyeri ve özel hayatıyla ilgili Akşam'a samimi açıklamalarda bulundu.
6
 
Öztan, Hande Erçel ve Fahriye Evcen'i veliahtı olarak gösterenlere hak verdiğini söyledi. Bahar Öztan, "İkisi de bana benziyor. Pırıl pırıl, hem çok güzel, hem de başarılılar" dedi.

 

 

 

7
 
Uzun zaman kanser tedavisi görüp sağlığına kavuşan Yeşilçam'ın gamzeli güzeli, "Bu hastalıkla mücadele eden herkese hep pozitif düşünmelerini isterim. Yılmadan, savaşçı bir ruhla bıkmadan sabretmelerini isterim. Güzel günlerin geleceğini bilsinler, umutlarını kaybetmesinler. Çok araştırsınlar, kendi kendilerinin doktoru olsunlar. Bütün hastalara acil şifalar diliyorum" diyerek kanser hastalarına tavsiyelerde bulundu.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732