KAMUOYUNA ÖNEMLİ AÇIKLAMA!

Ataşehir Belediyesi ve Disk Genel İş Sendikası arasında sürdürülen Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri anlaşmayla sonuçlandı.

Yayın: 02 Mart 2021 - Salı - Güncelleme: 02.03.2021 16:47:26
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Ataşehir Belediyesi Personel Limited Şirketi (ATAPER) ile Disk Genel İş Sendikası arasında 18 Eylül 2020 tarihinden itibaren sürdürülen görüşmeler 1 Mart 2021 tarihinde atılan imzalarla anlaşma ile neticelendi.

 

Belediye hizmet binasında gerçekleşen imza törenine; Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve Genel-İş Sendikası İstanbul Anadolu Yakası 1 No'lu Şube Başkanı Ahmet Arıkan ile ATAPER ve sendika yetkilileri katıldı.

 

Yapılan anlaşmayla Ataşehir Belediyesi çalışanları; mali, sosyal ve idari haklar bakımından önemli kazanımlar elde etti. 696 sayılı KHK ile başlayan ücret adaletsizliği sorunu büyük oranda giderildi.

 

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Genel İş Sendikası ile 18 Eylül tarihinden itibaren sürdürdüğümüz Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri uzlaşmayla sonuçlanmıştır. Ataşehirimize herhangi bir sorun yaşatmadan gerçekleştirdiğimiz toplu iş sözleşmesinin, çalışma arkadaşlarımıza ve Ataşehirimize hayırlı olmasını dilerim.”

 

Kamuoyuna saygıyla duyururuz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732