Kağıthane'de durak krizi! Durak dışında inmek istedi, şoför kabul etmeyince önce kendisi sonra çocukları saldırdı

Kağıthane'de durak dışında inmek isteyen yolcu, otobüs şoförünün yasak olduğunu söylemesi üzerine yolcu otobüs şoförüne saldırdı. Bununla yetinmeyen saldırgan, son durakta inip çocuklarını yanına alarak şoföre kesici aletlerle bir kez daha saldırdı. Olayın ardından yakalanan şahıslar hakkında adli işlem başlatıldı.

Yaşam Yayın: 18 Temmuz 2021 - Pazar - Güncelleme: 18.07.2021 14:28:47
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Takip EtGoogle News

Otobüs şoförlüğü yapan D.Ü.Ö., 17 Temmuz'da saat 19.30 sıralarında Kağıthane Altınay Caddesi üzerinde otobüsle seyir halindeydi. Edinilen bilgiye göre E.Ö. isimli şahıs durak dışı alanda kendisini indirmesini istedi ve otobüs şoförü D.Ü.Ö. durak dışı yolcu indirilmesinin yasak olduğunu söyleyerek kabul etmedi.

ÇOCUKLARIYLA İKİNCİ KEZ SALDIRDI

Bu nedenle E.Ö. isimli şahsın, otobüs şoförüne karşı küfürler ve tehditler savurarak, şoför kabinini yumrukladığı öğrenildi. Bununla da yetinmeyen E.Ö. son durakta indikten 15 dakika kadar sonra biri kız olan M.T.Ö., E.Ö. ve K.Ö. isimli çocuklarıyla ellerinde kesici aletler ile D.Ü.Ö. isimli şahsa saldırdı.

ADLİ İŞLEM YAPILDI

Olay sonrası İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde konu ile ilgili şahıslar yakalandı. Şüpheliler hakkında "Kasten Yaralama", "Hakaret" suçlarından adli işlem yapıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732