KADİR CANPOLAT: HDP TERÖRİST ÜRETEN FABRİKADIR! DERHAL KAPATILMALIDIR

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat HDP Diyarbakır İl binası önünde basın açıklamasında bulundu.

Gündem Yayın: 18 Ocak 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 18.01.2021 12:47:36
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Canpolat basına verdiği demeçte “HDP’nin terör fabrikası olduğunu belirtirken Selahattin Demirtaş’ın annesinin samimi olmadığını eğer gerçekten samimiyse Nurettin Demirtaş’ı PKK’dan istemelidir ve bu annelerin yanında durmalı aynı mücadeleyi göstermelidir “dedi.

Canpolat: “HDP il binası bana göre terörist üreten bir fabrika ve bunların kirası devletimizin hazinesinden nasıl ödeniyor ben bunu anlamış değilim. Bunların ödenekleri ellerinden alınmalıdır. HDP’nin kapatılması sadece yeterli değildir. Bunların yöneticilerinin hepsinin tamamı yargılanmalıdır. Alay mı? ediliyor burada bu kadar delil var. Evlatlar zorla kandırılmış dağa götürülmüş burada müştekiler var. Burada ki insanların savunmaları ve beyanları var. Kendi özgür hür iradeleriyle dağa çıkmış bireyler değil ve bunların çoğu çok küçük yaşta kandırma yöntemi ile dağa servis edilmiş bir sözde partinin yapmış olduğu eylemlerdir. Bu eylemleri Türkiye Cumhuriyeti Devletinin biran önce anayasal düzende ve yargı önünde de hesabı sorulmalı HDP derhal kapatılmalıdır.

SELAHATTİN DEMİRTAŞIN ANNESİ DEMİRTAŞI DEVLETTEN İSTİYOR AMA NURETTİN DEMİRTAŞI PKK’DAN İSTEMİYOR

Selahattin Demirtaş’ın annesi Demirtaş’ı devletten istiyor ama Nurettin Demirtaş’ı PKK’dan talep edip istemiyor. Bu annemiz gerçekten samimi mi? ben buradaki annelerin samimi olduğu kadar başka bir yerde samimi bir anne görmedim. Burada evlat nöbeti tutan anneler samimi, Selahattin Demirtaş’ın annesi samimi değildir. Gitsin Nurettin Demirtaş’ı öncelikle PKK’dan istesin hatta gelsin şuradaki annelerin acılarına ortak olsun ondan sonra Kürt haklarının savunucu olarak, bir anne olarak onunda elini öpelim, onunda yanında duralım”. İfadelerine yer verdi

Kaynak:Külliyehaber

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732