KADİR CANPOLAT:”ERMENİSTAN AKLINI BAŞINA ALMALI”

Ermenistan’ın Azerbaycan’a yönelik saldırısı sonrası Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat çok sert açıklamada bulundu.

Gündem Yayın: 19 Temmuz 2020 - Pazar - Güncelleme: 19.07.2020 01:39:05
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
Takip EtGoogle News

Ermenistan’ı kınadığını açıklayan Kadir Canpolat; “Ermenistan aklını başına almalıdır. Azerbaycan için ölecek milyon var” dedi.

Kadir Canpolat:

“Dost ve kardeş ülke Azerbaycan’a karşı Ermenistan tarafından yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz.
Ermenistan’ın bu saldırıları sadece Azerbaycan’ın huzurunu engellemeye değil tüm Kafkasya’daki barış ve huzuru bozmaya yöneliktir.

Artık Ermenistan aklını başına almalıdır. Azerbaycan için ölecek milyonlar vardır.Herkes emin olmalıdır ki; Ermenistan bu saldırganlığına devam ettirdiği halde bedelini çok ağır ödeyecektir.
Azerbaycan’daki tüm şehitlerimize Allah’ta rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, Azerbaycanlı kardeşlerimize başsağlığı dilerim.”dedi.

Kaynak : külliyehaner

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732