Kabine toplandı! Toplantı sonunda önemli açıklamalar yapılacak

Gündem Yayın: 19 Ağustos 2021 - Perşembe - Güncelleme: 19.08.2021 15:24:58
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı 13.50’de başladı. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki toplantı basına kapalı şekilde gerçekleştiriliyor.

Toplantıda son dönemde artan yeni vaka ve can kaybı sayıları ele alınacak, aşılama süreci değerlendirilecek. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da bir sunum yapacak.

 

Vaka sayılarının kontrol altında tutulması için özellikle kapalı ve kalabalık mekanlara aşı olmayanların ya da HES kodunu göstermeyenlerin girişlerinin engellenmesi gibi tedbirlerin masaya yatırılması bekleniyor.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 6 Eylül’de yüz yüze eğitim için kapılarını açacak okullarda alınacak tedbirler hakkında bilgi verecek.

Ayrıca Türkiye genelinde meydana gelen orman yangınları ile Batı Karadeniz’de yaşanan sel felaketi de toplantıda ele alınacak.

Afganistan’daki gelişmeler de masaya yatırılacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732