KILIÇ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Kılıç Ailesinin mutlu günü İş Adamı Cavit Kılıç'ın Kardeşi Emrah Kılıç,'ın Nikah törenini Kılıç ailesini sevenlerinin akınına uğradı.

Yaşam Yayın: 04 Ekim 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 04.10.2021 01:13:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kılıç Ailesinin’ mutlu günü Yardımsever İş Adamı Cavit Kılıç’ın Kardeşi Emrah Kılıç ve Sevcan Bayram, bir ömür birlikte yaşamak ve mutlu olmak için, verdikleri söz akdini yerine getirdi, Dünya evine girdiler. İş Dünyasında Sevilen İş adamı Cavit Kılıç’ı iş dünyasından ve Beyoğlu eşraflarından Yüzlerce insanın katıldığı düğün törenine yoğun katılımla gerçekleşti.

Muhteşem düğün Töreninde İş adamı Cavit Kılıç; Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan dostlarımız akrabalarımız, ve katılan katılmak isteyip katılamayan tüm dostlarımız ve arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz dedi.

Biz Haber Derin ve Türkiye Haber Gazetesi olarak; Evlenen genç çiftlerimize mutluluklar, İş adamı Cavit kılıç ve Kılıç ailesine hayırlı olmasını dileriz. İş adamı Cavit Kılıç Beyefendi Bu Mutlu günlerinde bizleri ‘de davet ederek onore  etti . Gazetelerimizi temsilen ve şahsım Erdem Talaş olarak İş adamı Cavit Kılıç’a nazik davetinden dolayı, çok teşekkür ederim. Genç mutlu  çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar dilerim.

Bir 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir
Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732