Jese Rodriguez takımdan kovulmasına sebep olan partiye gittiği sevgilisini, en yakın arkadaşıyla aldattı

PSG forması giyen Jese Rodriguez son skandalı ile hayal kırıklığı yaşattı. PSG, sevgilisi için parti düzenleyen Jese Rodriguez'in sözleşmesini feshettiğini açıkladı. Ünlü futbolcunun partiye gittiği sevgilisini en yakın arkadaşıyla aldattığı haberleri ise bomba etkisi yarattı.

Yayın: 06 Aralık 2020 - Pazar - Güncelleme: 06.12.2020 15:54:56
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News
1
 
PSG, Jese Rodriguez'i 2016-2017 sezonunda Real Madrid'den 25 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek transfer etmişti. Ancak büyük bir hayal kırıklığı yaratan İspanyol oyuncu, sırasıyla Las Palmas, Stoke City, Real Betis ve Sporting Lizbon'da kiralık olarak forma giyip tekrar Paris'e geri döndü.

 

 

 

2
 
Fransız ekibi, Haziran 2021'e kadar sözleşmesi bulunan ve bu sezon sadece 22 dakika oynayan Jese Rodriguez'i birçok kez satmaya kalksa da İspanyol oyuncu yüksek yıllık ücreti sebebiyle buna yanaşmadı.

 

 

3
 
İspanyol isim, sevgilisi Aurah Ruiz'i için düzenlenen partide maske ve sosyal mesafeyi ihlal etti. Rodriguez, Kanarya Adaları'nda yaptığı bu parti sebebiyle kulüpten kovuldu.

 

 

4
Rocio Amar
Rocio Amar
Bu arada Jese Rodriguez'in sevgilisi Aurah Ruiz'i onun arkadaşı Rocio Amar ile aldattığı da iddia edildi.

 

 

5
 
Rocio, İspanyol futbolcuyla Madrid'deki bir gece kulübünde beraber olduklarını söyledi.
6
"MUTLU OLMADIĞINI GÖRÜYORUM"
MUTLU OLMADIĞINI GÖRÜYORUM
Aurah sosyal medya hesabında Jese'nin kendisine deli ve sıkıcı dediği ses kayıtlarını paylaştı.
7
 
Jese tüm bu yaşanan olaylara ve ayrılık iddialarına rağmen sosyal medya hesabından bir yarışma programına katılan Aurah'a "İyi geceler bebeğim. Sana bir şey söylemek istiyorum. Mutluysan devam et, mutlu değilsen orada olmak zorunda değilsin."
8
 
"Seni mutlu görmeyi seviyorum ve mutlu olmadığını görüyorum. Devam etmek istiyorsan kazanmalısın" şeklinde bir mesaj gönderdi.
9
"BU SEN MİSİN?"
BU SEN MİSİN?
31 yaşındaki model Aurah ise şaşkınlığını gizleyemedi ve "Gerçekten mi? İnanamıyorum, bu sen misin? Sana ne diyeceğimi bilmiyorum, inanamıyorum" cevabını vererek Jese ile ayrıldıklarını gizlemedi.
10
 
 
11
 
 
12
 
 
13
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732