İYİ PARTİ REKORA KOŞUYOR

Erzurum İyi Parti Teşkilatları Erzurum’da en fazla üye yapma yolunda, rekora koşuyor. İyi Parti Palandöken İlçe Başkanı Ahmethan Efe Palandöken’e İYİ geldi.

Yayın: 05 Şubat 2021 - Cuma - Güncelleme: 05.02.2021 23:23:25
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

İlçe Başkanlığına seçildiği günden beri  Erzurum’da (İYİ) leştirme çalışmaları ile ismini Palandöken ilçe sınırlarından öteye taşıyan ’’ İş İnsanı’’ ve İYİ Parti Palandöken ilçe başkanı Ahmethan Efe halka dokunuşları ile halkın içinden olduğunu htiriyor. Efe bu başarısı ile her geçen gün üye sayısını artırarak, devam ediyor. Yakın bir geçmişte Erzurum İl Başkanlığı tarafından Partiye 300 kadın üye yapması ile gündeme gelen  Erzurum İyi Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar’ın ardından, Palan döken ilçe Başkanı Ahmethan Efe ; Palandöken ilçesine yeni üyeler kazandırarak başarılarını sürdürüyor.  Erzurum’da var olan siyasi Partiler arasından sivrilen ve  çalışmaları ile ve halkın içinde halka dokunan sayılı siyasiler arasında yer almayı başardı. İYİ Parti palandöken ilçe katılımında bulunan, Ahmethan Efe’ile  İl Başkanı  Melih Kırkıpınar, ilçe Teşkilat başkanı Burak Kayserili, il Başkan yardımcısı Ömür Dadaş, katılımcılara rozetlerini taktim etti.

Bir bir veya daha fazla kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir Bir bir veya daha fazla kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir bir veya daha fazla kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilirBir ayakta görseli olabilir 

Erdem Talaş

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732