İyi parti Palandöken ilçe başkanı EFE dokunduğu yeri ''İYİ'' leştiriyor

İyi Parti Palandöken İlçe Başkanı Ahmethan EFE Palandöken ilçesine bağlı köyleri dolaşarak, çiftçinin dertlerini dinledi.

Yayın: 30 Ocak 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 30.01.2021 00:03:14
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

İlçe başkanı EFE;İlçemiz ‘de bulunan köylerimizi ziyaret ettik. Köyde yaşayan hemşerilerimize bir dokunup bin ah işittik. İYİ Parti Palandöken İlçe başkanı Efe,  köylerimizde en önemli problem, belediye otobüslerinin özelleştirilmesi.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, yürüyen insanlar ve açık hava

Halkımızın, ulaşım problemi yaşaması , bazı köylerimizde hayvancılığın bitmesi üreticinin artık bu artan yem, fiyatları karşısında hayvanlarını satması bazı köylerimizde içme sularındaki kirlilik, nedeniyle içme suyunu kullanamadıkları gibi onlarca sorun ilçedeki köylerin, belediyeden hizmet almadıkları en çok uğradığımız şikayetler arasında.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava

İyi Parti İlçe Başkanı Ahmethan Efe, ayrıca şahsım İyi Parti Palandöken Belediyesi Meclis üyesi olarak,  bunları İlçe belediyemiz ile görüşüp en kısa sürede vatandaşlarımıza yardımcı olacağız inşallah dedi.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, çocuk ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve açık hava
Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar, gökyüzü, ağaç ve açık hava
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732