İYİ Parti Manisa İl Yönetiminden Manisa Valisine ziyaret

İYİ Parti Manisa İl Başkanımız Hasan Eryılmaz, Siyasi İşler Başkanımız Erhan Dumlu ile birlikte, 22 Haziran’da Manisa’da göreve başlayan Sayın Valimiz Yaşar Karadeniz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Yayın: 24 Eylül 2020 - Perşembe - Güncelleme: 24.09.2020 03:06:16
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Takip EtGoogle News

Manisa İYİ Parti İl Başkanı Hasan Eryılmaz ve Siyasi işler Başkanı Erhan Dumlu Manisa Valisi Yaşar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Manisa ile ilgili fikir alışverişinde bulunan İl Başkanı Eryılmaz, siyasi işler Başkanı Erhan Dumlu,  Şehrimiz Mülki idare Amiri, sayın Valimize  göstermiş oldukları ilgi ve alakalarından dolayı Sayın Valimize teşekkür etti.

Eryılmaz ; Biz İyi Parti yönetimi ve Teşkilatları olarak Güzel şehrimiz için her daim göreve hazır olduğumuzu sayın valimize ilettik. Şehrimiz için yapılacak her hizmette İyi ailesi olarak sadece elimizi değil, gövdemizi taşın altına koymak için bu yola çıkmış hizmet gönüllülerinin şehrimiz, hemşerilerimizin ve bütün milletimizin hizmetinde olacaklarını ifade ettiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732