İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ FETÖ Çizgisinde Bir Sızmayı Engellemek İçin Yıllardan Beri Çalışıyorum

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ konuk olduğu Haber Global kanalında önemli açıklamalara yer verdi.

Siyaset Yayın: 16 Kasım 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 16.11.2020 03:11:19
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ konuk olduğu Haber Global kanalında önemli açıklamalara yer verdi.

Konuşmasında önemli hususlara değinen Sayın Özdağ şunları ifade etti ;

"Buğra Kavuncu ile ilgili olarak ortaya koymuş olduğum şey benim bir soruydu.  CNN Türk’de yaptığım programda daha sonra Cumhuriyet Gazetesi’nde bu sorunun cevaplarını da vermeye başladım ama henüz vermiş olduğum cevaplar buğra bey ile ilgili sonuçlanmış değil.

Ben bu meseleyi adli bir soruşturma meselesi olarak değil bir siyasi mücadele olarak görüyorum.

Bir taraftan da bu konu ile ilgili adli bir soruşturma başlamış durumda onun da sonucunu göreceğiz. Ben bu meseleyi adli bir soruşturma meselesi olarak değil bir siyasi mücadele olarak görüyorum.

İyi parti kuruluş zemininde çok güçlü  anti pkk - anti fetö  ve sıfır tolerans ile teröre karşı ilkelerin üzerinde kuruldu. Fetö'ye karşı kanlarını dökenler FETÖ’nün zindanlarında yıllarca mücadele edenler ve FETÖ’nün psikolojik operasyonlarına muhattap olanlar FETÖ ile mücadelenin ön safındaki insanlar bu partiyi kurdular .

FETÖ anlamında İYİ parti Türk siyasetindeki hala en temiz partidir  Ben bu tarlanın başkaları tarafından sürülmesine izin vermemek ve partimize bir FETÖ’cü sızmasını , FETÖ çizgisindeki bir sızmayı engellemek için yıllardan beri çalışıyorum " dedi

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732