İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan görevden alındı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Bingöl ziyareti sırasında tepki gösteren şehit yakını Tahir Kümran'a küfür ettiği anlar kameralara yansıyan İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan görevden alındı. Türkkan'ın yerine gelecek isim yarın belli olacak.

Gündem Yayın: 07 Kasım 2021 - Pazar - Güncelleme: 07.11.2021 11:32:31
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Lütfü Türkkan görevden alındı. Türkkan'ın yerine gelecek isim yarın belli olacak.

Daha önce çeşitli skandallar ile gündeme gelen Türkkan'ın İYİ Parti Grup Başkanvekilliği görevinden alındı.

KORUMALARI, GAZETECİYİ DARP ETMİŞTİ

Türkkan, pandemi kısıtlamalarının sürdüğü dönemde kızına çakarlı aracını tahsis etmiş ve bir partiye giderkenki söz konusu anların kızı tarafından sosyal medyada paylaşılması üzerine eleştirilmişti. Türkkan'ın kendisine çiftlikte kaçak yapılan yıkılması sırasında görüntü alan bir gazeteci de, Türkkan'ın korumaları tarafından darp edilmişti.

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Bingöl'de bir yurttaşa küfür etmesi sonrası 'Grup Başkanvekilliği' görevinden alındı.

Bingöl'de Tahir Gümren isimli yurttaş ile konuştuğu esnada bir anda Gümren'i iten ve küfür eden Türkkan'ın bu anları kameralara da yansımış ve görüntüler büyük tepki çekmişti. Hem iktidar kanadından hem muhalefet kanadından gelen çeşitli eleştiriler sonrası Lütfü Türkkan 'özür' videosu yayımlamıştı. 

Son Dakika: Şehit yakınına küfür eden İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan görevden alındı

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732