İYİ’LERDEN ERZURUM ÇIKARMASI

İYİ Parti Genel Merkez kurmayları Erzurum İyi Parti il ve ilçe çalışmalarını incelemek için ve Erzurum ziyareti gerçekleştirdiler.

Yayın: 16 Şubat 2021 - Salı - Güncelleme: 16.02.2021 19:54:57
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve takım elbise görseli olabilir

Geçen hafta İYİ Parti Genel Merkez’den gelen Genel Başkan Meral Akşener’in,  kurmayları İyi Parti İl ve İlçe Başkanlıklarının çalışmalarını inceledi. Erzurum ziyaretine katılan İYİ Parti TBMM Grup başkanı İsmail Tatlıoğlu, Genel Başkan yardımcısı Berna Sukaş, Erzurum Millet  vekili Naci Cinisli, GİK Üyelerinden, İsmet Koca, Celal Karapınar,  İYİ Parti İl ve İlçe teşkilatlarının çalışmalarını inceleyip, İyi partili yöneticiler ile toplantı gerçekleştirdiler.

Bir Ahmethan Efe, Yasar Zencir ve F Canan Uçar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

İl Teşkilatları ile toplantılarının ardından, İl Başkanı Melih Kırkpınar ve Palandöken İlçe Başkanı Ahmethan Efe’nin eşliğinde  Erzurum  valisi Okay Memiş ‘i ziyaret edip ardından, Erzurum esnaflarını ziyaret edip esnafın sorunlarını dinlediler.  Erzurum ziyaretlerin memnun kalan, Genel merkez Yöneticileri, Dadaşlar diyarı iyi olacak Mesajı verdiler. Memnuniyetlerini   heyet adına  Genel Başkan Yardımcısı Berna Sukaş verdi.

Bir Ahmethan Efe ve ayakta görseli olabilir

TEŞEKKÜRLER ERZURUM !

Erzurum ziyaretimiz süresince dadaşların Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ve partimize olan teveccühleri bizi ziyadesiyle mutlu etti, ülkemizin iyi geleceği için umutlarımız güçlendi.

Bir Ahmethan Efe dahil 2 kişi, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı 'LONG ACTION' görseli olabilir

TBMM Grup Başkanımız Sn.@ismailtatlioglu , Milletvekilimiz Sn.@nacicinisli ,GİK Üyelerimiz Sn.@ismetkocak5 ve Sn.@celalkarapinariyi ile gerçekleştirdiğimiz program boyunca göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı başta @iyierzurum25 başkanımız Sn.@melihkirkpinar başta olmak üzere, il ve ilçe yöneticilerimize ve tüm dostlara teşekkür ederim.

Genel Başkan yard. Berna Sukaş

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir
Bir Ahmethan Efe dahil 2 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732