İtfaiyecilerden Gerenli’ye su takı sürprizi

İtfaiye Haftası kapsamında Lüleburgaz İtfaiye Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret eden Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli’ye itfaiye personeli su takıyla sürpriz yaptı. Sürpriz karşısında şaşıran Başkan Gerenli, “Sizlerle ne kadar gurur duysak azdır. Bu onurlu, gururlu mesleği sonuna kadar başınız dik ve gururla yapmaya devam edin” dedi.

Yayın: 28 Eylül 2021 - Salı - Güncelleme: 28.09.2021 16:33:08
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli ile Belediye Başkanı Yardımcısı Leyla Güncer, 25 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası kapsamında Lüleburgaz Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Başkan Gerenli ve Başkan Yardımcısı Güncer, İtfaiye Müdürü Ceyhun Akgöl ile birlikte pasta kesti. 

 

Su takıyla karşıladılar

 

Başkan Gerenli ve Başkan Yardımcısı Güncer’in ziyareti sırasında ise itfaiye personeli bir sürpriz hazırladı. İtfaiye ekipleri Başkan Gerenli ve Başkan Yardımcısı Güncer’i genellikle havacılık alanında görmeye alışkın olduğumuz su takıyla karşıladı. İki itfaiye aracının su takı yaptığı sürprizde, Başkan Gerenli takın altından geçti. 

 

“Sizlerle ne kadar gurur duysak azdır”

 

Ziyarette kısa bir konuşma yapan Başkan Gerenli, itfaiyecilerin sadece Türkiye’de değil bütün dünyadaki en önemli işlerden birini yaptığını söyleyerek, “Son derece kutsal bir görev icra ediyorsunuz. Önce can, sonra mal güvenliğini sağlıyorsunuz. Sadece insan değil, bütün canlılara yardımcı oluyorsunuz. Sadece yangın değil, her türlü afet durumunda en güvendiğimiz insanlarsınız. Ben Lüleburgaz İtfaiyesi’ne çok güveniyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Sizlerle ne kadar gurur duysak azdır. Siz de kendinizle gurur duyun. Bu onurlu, gururlu mesleği sonuna kadar başınız dik ve gururla yapmaya devam edin” dedi. 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732