İSVİÇRE’NİN BAŞARILI TÜRK YATIRIMCISINDAN TÜRKİYE’YE YENİ PROJE

Türkiye, ABD ve Avrupa'da faaliyet gösteren, çok uluslu şirketleri yöneten ve 40 yıldır tedarik süreci yönetimi ve proje finansmanı organizasyonu ile iş hayatına imza atan Taylan Karamanlı, Türkiye’de metro ve metrobüs hatlarında güneş enerjisi projesini anlatmak ve hayata geçirmek istiyor.

Gündem Yayın: 06 Ocak 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 06.01.2021 15:30:05
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Yıllardır yurt dışında birçok başarıya imza atan, öngörülebilir riskleri alan ve finansal analiz bilgisini her zaman girişim hayatında doğru kullanan Tedarik Süreci ve Uluslararası Proje Finansman Uzmanı Taylan Karamanlı, Türkiye projeleri için hazırlıklarını sürdürüyor.

 

Yaptığı çalışmalardan maksimum fayda yaratmaya çalışan Taylan Karamanlı, Türkiye’nin metropol şehri olan İstanbul’un ulaşım ağlarına güneş paneli projesini getirmeyi arzu ediyor.Orta Asya’nın en büyük güneş enerjisi santralini işleme sokmuş bir yatırımcı olan Karamanlı, bu projesiyle git gide daha fazla önem kazanan çevre sıkıntılarından birine de çözüm bulmayı hedefliyor.

 

Karamanlı’dan İstanbul’a Çevreci Çözüm

Memleketi Türkiye’ye yarar sağlamak isteyen Tedarik Süreci ve Uluslararası Proje Finansmanı Uzmanı Karamanlı, metro ve metrobüs hattı üzerinde yenilebilir enerji projesini ilk olarak İstanbul halkına sunmak istiyor. Karamanlı, Dünya’ya örnek bir proje olan metro ve metrobüs hatları için geliştirdiği güneş enerjisi paneli projesinin çevre dostu olmasının yanı sıra İstanbul’daki âtıl alanları kamu yararına dönüştürerek İstanbul halkına da fayda sağlayabileceğini düşünüyor.

 

“Tutkuyla çalıştığımızda işimize neşe, sağlık ve refah getireceğimize yürekten inanıyorum” diyen Taylan Karamanlı, bütüne fayda sağlamayı amaçladığından dolayı güneş enerjisi projesini önümüzdeki dönemde İzmir ve Ankara şehirlerinde de hayata geçirmeyi arzu ediyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732