İstanbullulara yeni müjde! Metrolara sınırsız internet geliyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından verdiği müjdeli haberde, metrolarda sınırsız internet kullanımı için komisyona verilen önergenin kabul edildiğini duyurdu.

Gündem Yayın: 16 Haziran 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 16.06.2021 19:23:06
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, metroya sınırsız internet geleceği haberini sosyal medyadan duyurdu. Uzun zamandır bu proje üzerinde çalıştıklarını kaydeden İmamoğlu, "Metrolara internet sağlamak için altyapıyı hazırlamış sürecin önündeki engellerin kalkması için çaba sarf ediyorduk. Bugün İBB Meclis Komisyonu'ndan karar geçti. Sınırsız internet erişimi için çaba sarf eden herkese ve Meclis Üyemiz Taylan Yıldız'a teşekkürler" ifadelerini kullandı.

İstanbullulara müjde! Metroya sınırsız internet geliyor

"METROYA İNTERNET GELİYOR, BAŞARDIK"

İmamoğlu'nun teşekkür ettiği İYİ Partili Meclis Üyesi Taylan Yıldız da sosyal medya hebasından "İstanbul metrosuna internet geliyor. Başardık. Birlikte çok güçlüyüz gençler. Bu emsal teşkil edecek. Umarım Ankara ve İzmir metrolarında da internet ivedilikle açılacaktır. Emeği geçen bütün çalışma arkadaşlarımıza binlerce teşekkürler Ekrem başkanım" diye yazdı. İBB Sözcüsü Murat Ongun da "İstanbul'un metroları nihayet internete kavuşuyor" paylaşımında bulundu.

İstanbullulara müjde! Metroya sınırsız internet geliyor

İstanbullulara yeni müjde! Metrolara sınırsız internet geliyor

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732