İstanbul'dan ayrılmayan Belhanda, sarı-kırmızılılara mesaj verdi: Galatasaray'dan haber bekliyorum

Mustafa Cengiz yönetimiyle tartışması nedeniyle kulüpten kovulan Belhanda, İstanbul'dan ayrılmadı ve çalışmalarını sürdürüyor. İstanbul'daki düzenini bozmayan ve gelen teklifleri reddeden Faslı yıldız, "İnşallah önümüzdeki sezon Galatasaray'da forma giyerim" ifadelerini kullandı.

Yayın: 23 Haziran 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 23.06.2021 15:59:04
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News
 

Younes Belhanda ve Galatasaray'ın tekrar kavuşması pek mümkün gözüküyor. Mustafa Cengiz yönetimini, "Sosyal medya ile uğraşacaklarına bozuk zeminle ilgilensinler" dediği için kulüpten gönderilen Belhanda, İstanbul'da çalışmalarına devam ediyor. Faslı yıldız, Fatih Terim'in de dönmesiyle eski takımına haber yolladı.

 

İstanbul'dan ayrılmayan Belhanda ateşi resmen yaktı: Galatasaray'dan haber bekliyorum

"İNŞALLAH OLUR"

A Spor'un aktardığı haberde İstanbul'da düzenini bozmadığı belirtilen Belhanda, "İnşallah önümüzdeki sezon Galatasaray'da forma giyerim" ifadelerini kullandı. Fatih Terim'le de arası bir hayli iyi olan Faslı yıldızın rotasyon olarak değerlendirilebilmesi kuvvetli bir durum olarak gözüküyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732