İstanbul'da kar yağışı ile ilgili haberlere Meteoroloji'den yanıt: Bilgimiz dışında yapılmıştır

Son dakika! 'İstanbul'da kar yağışı bekleniyor' şeklindeki haberlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, kar yağışı açıklamalarının bilgilerinin dışında yapıldığını bildirdi.

Gündem Yayın: 05 Ocak 2021 - Salı - Güncelleme: 05.01.2021 13:37:11
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Son günlerde medyada yer alan haberlerde İstanbul'da kar yağışının beklendiği aktarılırken, konuyla ilgili olarak Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden bir açıklama geldi.

"AÇIKLAMALAR BİLGİMİZ DIŞINDA YAPILMAKTADIR"

Kurumun sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Son zamanlarda basın ve yayın organlarında Ocak ayı içerisinde İstanbul'da kar yağışı gerçekleşeceği ile ilgili haberler yer almaktadır. Söz konusu açıklamalar Meteoroloji Genel Müdürlüğümüzün bilgisi dışında yapılmaktadır" denildi.

 

Son Dakika! İstanbul'da kar yağışı ile ilgili haberlere Meteoroloji'den yanıt: Bilgimiz dışında yapılmıştır

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"ATMOSFERİK HADİSELER 7/24 TAKİP EDİLMEKTEDİR"

Açıklamanın devamında, "Kurumumuz tarafından atmosferik hadiseler 7/24 takip edilmektedir. Meydana gelebilecek meteorolojik hadiselerle ilgili tüm tahmin ve uyarılar kamuoyu ve yetkililerle paylaşılmaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerine yer verildi.

Son Dakika! İstanbul'da kar yağışı ile ilgili haberlere Meteoroloji'den yanıt: Bilgimiz dışında yapılmıştır

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732