İstanbul'da beklenen kar yağışı Anadolu Yakası'nda başladı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarılar sonrası İstanbul'da beklenen kar yağışı, Anadolu Yakası'nda başladı.

Gündem Yayın: 14 Ocak 2021 - Perşembe - Güncelleme: 14.01.2021 14:40:35
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Takip EtGoogle News

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarılar sonrası İstanbul'da kar yağışı başladı. Anadolu Yakası'nda sulu kar şeklinde başlayan yağış şiddetini arttırarak devam ederken, bu görüntüler vatandaşları da sevindirdi.

Kartal'ın yüksek kesimleri ve Aydos Ormanları'nda yer yer kar yağışı etkili olurken ÇekmeköyÜmraniyeBeykoz ve Sancaktepe'nin yüksek kesimlerinde hafif sulu kar yağışı görülüyor.

 

Son Dakika! İstanbul'da beklenen kar yağışı Anadolu Yakası'nda başladı

AVRUPA YAKASI'NDA YAĞMUR ETKİLİ

Kentin Avrupa Yakası'ndaki BakırköyZeytinburnu ve Bahçelievler ilçelerinde ise hafif şiddette yağmur etkili oluyor.

Son Dakika! İstanbul'da beklenen kar yağışı Anadolu Yakası'nda başladı

BELEDİYELER ÖNLEMLERİNİ ALDI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye ekipleri de olası kar yağışına karşı ana yollarda kar küreme ve tuzlama araçlarıyla önlem aldı.

KAR YAĞIŞININ YARIN BAŞLAMASI BEKLENİYORDU

Öte yandan AKOM'dan yapılan uyarıda ise Sibirya'dan gelen soğukların etkisiyle kar yağışın çarşamba gününe kadar devam edebileceği bilgisine yer verildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ise İstanbul'da kar yağışının yarın öğleden sonra başlayacağını duyurmuştu. Pazartesi gününe kadar etkili olacak olan kar yağışının ardından ise 2 gün güneşli hava olacak. Hava sıcaklıkları ise hissedilir derecede düşecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732