İstanbul Corona virüs toplantısına İmamoğlu çağrılmadı! Valilik kaynaklarından ilk açıklama geldi

Corona virüs salgını ile mücadele kapsamında Sağlık Bakanı Koca başkanlığında İstanbul Valisi Yerlikaya'nın katıldığı İstanbul Corona virüs toplantısına İBB Başkanı İmamoğlu çağrılmadı. Valilik kaynakları İmamoğlu neden çağrılmadı? sorusuna cevap verdi.

Gündem Yayın: 23 Ekim 2020 - Cuma - Güncelleme: 23.10.2020 21:06:42
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Takip EtGoogle News

Corona virüs salgını ile mücadele kapsamında İstanbul'da corona virüs toplantısı yapıldı.

İMAMOĞLU NEDEN ÇAĞRILMADI?

Ankara'yı vaka sayısında 5'e katlayan İstanbul'da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul'daki pandemi toplantısına davet edilmemesine ilişkin Valilik kaynaklarından "açıklama" geldi.

 

ANİ GELİŞTİ!

İBB Başkanı İmamoğlu'nun davet edilmemesine yönelik Valilik kaynakları tarafından yapılan açıklamada, "İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu il bazında gerçekleşen pandemi kurulu toplantılarına katılıyor. Ancak bugünkü toplantı ani gelişti. Markar Esayan’ın cenazesinde Vali ve Koca birlikte hastaneye gidiyorlar, ardından da böyle bir toplantı gerçekleşiyor.”  denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732