İSPARK ALİBEYKÖY CEP OTOGARI’NA ULAŞIM ARTIK DAHA KOLAY

Birçok ilden günde bin otobüsün giriş - çıkış yaptığı ve bir yılda yaklaşık 11 milyon yolcunun kullandığı Alibeyköy Cep Otogarı’na ulaşım artık çok daha kolay hale geldi. Kısa bir süre önce metro ile ulaşılan otagara artık tramvay ile de ulaşılabiliyor. Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı’nın, Alibeyköy-Cibali bölümü, 2021’in ilk gününde, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katıldığı törenle hizmete alınmıştı.

Yayın: 04 Ocak 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 04.01.2021 15:42:14
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) açtığı T5 Eminönü -Alibeyköy Tramvayının Cibali- Alibeyköy Cep Otogarı arasındaki hattı ile İSPARK Alibeyköy cep otogarına yeni bir ulaşım ağı hizmete girdi. Her gün binlerce vatandaşın farklı illere seyahat etmek amacıyla uğrak yeri olan Alibeyköy cep otogarına ulaşım daha da kolaylaşıyor. İBB’nin 2021’in ilk gününde Başkan Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla açılışını yaptığı Eminönü Cibali-Alibeyköy Tramvay hattı ile vatandaşlar otogara güvenli ve hızlı bir şekilde ulaşabilecekler. Otogara farklı şehirlerden gelen yolcularda tramvay hattını kullanarak Eminönü’ne oradan aktarma yaparak istedikleri güzergâha toplu taşıma araçlarıyla kısa zamanda ulaşabilecekler.

METRO İLE ALİBEYKÖY CEP OTOGARI’NA ULAŞIM KOLAYLIĞI

Birçok ilden günde bin otobüsün giriş - çıkış yaptığı ve bir yılda yaklaşık 11 milyon yolcunun kullandığı Alibeyköy Cep Otogarı’na vatandaşlar Metro ile de gidebiliyorlar. Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro hattı güzergâhında bulunan Alibeyköy istasyonu kullanan yolcular, yürüme mesafesinde olan otogara kısa zamanda ulaşabiliyorlar. Vatandaşlara alternatif ve yeni bir güzergâh sunan Tramvay hattı ve Metro ile binlerce yolcu araçlarıyla trafiğe girmeden otogara kısa zamanda ve ekonomik olarak ulaşabiliyorlar.

İSPARK’TAN 30 DAKİKA ÜCRETSİZ OTOPARK 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi vatandaşlara farklı ve alternatif ulaşım çözümleri sunarken, İSPARK, cep otogarına araçlarıyla gelen vatandaşlara 30 dakika ücretsiz hizmet veriyor. 

Alibeyköy Cep Otogarına gelen araçlar, İSPARK otoparkını 30 dakika ücretsiz kullanarak yolcularını uğurlarken, binlerce sürücüde otoparkı yine 30 dakika ücretsiz kullanarak yolcularını karşılayabiliyor.

İSPARK Alibeyköy Cep Otogarı’na ulaşımı kolaylaştırarak büyük çözüm getiren Tramvay ve Metro hattı binlerce aracında trafikten çekilmesini sağlayacak. Aynı zamanda vatandaşları toplu taşıma araçlarını kullanmaya yönlendirerek, otogara daha hızlı ve daha güvenli bir şekilde ulaşmalarını sağlayacak.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732