İşadamı Kılıç'tan Büyükşehir Belediyesi'ne ziyaret

Dost ve akrabalarını ziyaret için memleketine gelen sevilen İşadamı Cavit Kılıç, Bugün Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i makamında ziyaret etti.

Yayın: 01 Haziran 2021 - Salı - Güncelleme: 01.06.2021 22:45:32
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
Takip EtGoogle News

 Dost ve akrabalarını ziyaret için memleketine gelen sevilen İşadamı Cavit Kılıç, Bugün  Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i makamında ziyaret etti. 
Çat'ın Bağlıca Mahallesi Muhtarı Aydın Süsem ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i ziyaret eden İşadamı Cavit Kılıç, doğup büyüdüğü Bağlıca köyünün yollarının onarılması konusunda Başkan Sekmen'e talebini iletti.

Başkan Sekmen ise yolların eksikliklerinin giderilmesi noktasında gerekenin yapılması için çalışma ekibine talimat verdi.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde de bulunuldu. Bağlıca Mahallesi Muhtarı Aydın Süsem ve İşadamı Cavit Kılıç, konuya hassasiyet duyan Başkan Sekmen'e  teşekkür ettiler.
Özel Haber:Sercan Çetin
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732