İş Adamı Cavit Kılıç Kurban Bayramı Mesajı

İş Adamı Cavit Kılıç Kurban Bayramı Münasebeti İle Bir Bayram Mesajı Yayımladı.

Gündem Yayın: 30 Temmuz 2020 - Perşembe - Güncelleme: 30.07.2020 12:15:31
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

“Dini Bayramlarımız Barış, Sevgi ve Kardeşlik duygularımızın yoğunlaştığı özel günlerdir” dedi.
 KIlıç; mesajında şu ifadelere yer verdi;
“Türkiye Cumhuriyetini sonsuza dek yaşatmak toplumun bireyleri olarak bizlerin sorumluğumuz altındadır. Bu nedenle yurttaşlarımızın, ülkemizdeki özgürlükçü ortamın değerini iyi bilmeleri, çağdaş yaşam biçiminden ödün vermemeleri gerekmektedir.
Kendilerini çağdışı ve ham hayallere kaptıranların, ülkemizi Ortaçağ zihniyetine döndürmek isteyenlerin yaptıkları planların asla gerçekleşmeyeceğine, buna asla olanak bulamayacaklarına olan inancımı belirtmek istiyorum.
Vatandaşlarımızın sağduyusu ve ülkesine bağlılığı, Cumhuriyet'in tüm kazanımlarının korunması ve yaşatılmasının en büyük güvencesidir.
Kurban Bayramı'nın, ayrıştırılmak istenen toplumumuzun birliğinin, bütünlüğünün sağlanmasına, kardeşliğimizin pekiştirilmesine ve barışa vesile olmasını diliyor,
 Barış, güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha coşkulu ve mutlu bir Kurban Bayramı diliyorum.”                         

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732