İŞ Adamı Cavit Kılıç ‘dan Madımak katliamının 27 yıl dönümünde bir mesaj yayımladı.

Kılıç: Bu konu aydınlatılmadan Türkiye’nin aydınlığa çıkmasının mümkün olmayacak dedi. Kılıç “Buraya katılan arkadaşlarımızın yüreğine sağlık. 27 yıldır mücadelemizi sürdürüyoruz, yüzyıl, binyıl da geçse aynı mücadeleyi sürdüreceğiz.”

Yaşam Yayın: 02 Temmuz 2020 - Perşembe - Güncelleme: 02.07.2020 22:18:39
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Takip EtGoogle News

Kılıç: Sivas’ta 2 Temmuz 1993 tarihinde yaşanan Madımak Katliamı, Cumhuriyet tarihimizin en karanlık günlerinden biridir. Cumhuriyetimizi, geleceğimizi, insanlığı aydınlatan çok değerli isimleri yitirdiğimiz bu korkunç olay, sadece ülkemizin değil insanlık tarihinin de utanç sayfaları arasında yerini aldı. Laikliğe, aydınlanmaya, insana düşman; karanlık beyinlerin Türkiye tarihine kara bir leke olarak geçen orta çağ katliamının hukuki süreci de ne yazık ki, zamana yayılarak etkisizleştirildi. Madımak'ta yaşananlar ülkemizin ortak acısı olarak ilk günkü tazeliği ile hafızalarımızdaki yerini her zaman koruyacak. Sivas Katliamın da yaşamını yitiren tüm canları rahmet ile anıyor, aileleri ve tüm yakınlarına baş sağlığı dilerim başımız sağ olsun canlar.

Cavit Kılıç & Kılıç Ailesi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732