İLAÇLAMA SEKTÖRÜNDE YENİ UYGULAMA “ONLİNE AKADEMİ”

Şirketler tarafından değişim ve dönüşüm süreçlerini yönetmede çalışanların gelişimine yönelik yapılan çalışmalar önemli bir noktayı işaret ediyor. Zararlı canlılara karşı çözüm sunan ilaçlama sektöründe ise sürdürülebilir çevre bilincinin artması için çalışan gelişimi ön plana alınıyor. Sektörde kullanılan kimyasalların çevreye verebileceği zararları azaltacak çalışmalar yaptıklarına dikkat çeken İlaçlat CEO’su Yüksek Kimyager Yılmaz Seçkiner, çevrimiçi eğitim desteği sunan Online Akademi uygulaması ile çalışan bilinci oluşturmak istediklerini belirtti.

Yaşam Yayın: 16 Kasım 2021 - Salı - Güncelleme: 16.11.2021 11:36:29
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

NİTELİKLİ İNSAN KAYNAĞI OLDUKÇA ÖNEMLİ

Bilinçli haşere kontrol uygulamaları için nitelikli insan kaynağının oluşturulması gerektiğine dikkat çeken İlaçlat CEO’su Yüksek Kimyager Yılmaz Seçkiner, “Sektördeki biyosidal ürün çalışmalarında (ilaçlama hizmetleri) çevreye duyarlı, kaliteli ve ekonomik hizmetlerin sunulması anlamında nitelikli insan kaynağının kullanılması oldukça önemli. Özellikle son zamanlarda Avrupa ve ABD’de gündemde olan “sürdürülebilir çevre” çalışmaları konuşuluyor. Bu noktada, Haşere Kontrol Sektörü’nde de sürdürülebilir çevre yaratmak adına bilinçli ve eğitimli çalışanların olması büyük önem arz ediyor. Konuya ilişkin biz de firma olarak sürdürülebilirlik farkındalığımızla beraber “Online Akademi” uygulamamızla çalışanlarımıza bilinç kazandırabilmek ve kendi gelişimlerine katkı sağlayabilmek adına çevrimiçi eğitim desteği veriyoruz” diye konuştu.

 

EĞİTİMLİ PERSONEL İLE ÇEVRESEL KİRLİLİĞİ ÖNLÜYORUZ

Hizmet sektörü içerisinde çalışan eğitiminin önemine vurgu yapan Seçkiner, “Haşere kontrol ve dezenfeksiyon uygulamalarında kullanılan kimyasalların çevreye zararlı etkilerini en aza indirgemek adına yapılabilecek en önemli uygulamalar eğitim ve nitelikli iş gücü ile ürün ve hizmetler üretmekten geçiyor. Bu anlamda, Online Akademi kapsamında verilen eğitimlerin en büyük avantajı ise eğitimli personelin yapacağı bilinçli uygulamalarla çevresel kirliliğin önüne geçmek olacak. Dünya’da yaşanan çevresel sorunlara önlem almak ve çevreye zarar vermeden çözüm yaratmak adına eğitimi odak noktamıza alıyoruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732