İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: AK Parti Grubunun Oy Çokluğu İle Kabul Ettiği 5 Dosyayı Veto Etti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, AK Parti grubunun oy çokluğu ile kabul ettiği 5 dosyayı veto etti. Veto edilen dosyalar arasında 25 yıllığına Milli Eğitim Bakanlığı'na tahsis edilen Sütlüce'deki park da bulunuyor.

Gündem Yayın: 14 Eylül 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 14.09.2020 17:24:03
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti grubun oy çokluğuyla kabul ettiği 5 dosyayı veto etti.

İmamoğlu'nun bir kez daha görüşülmek üzere İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'ne geri gönderdiği dosyalar İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nin eylül ayı toplantıların gündemine alındı.

MEB'E TAHSİS EDİLEN SÜTLÜCE'DEKİ PARK VETO EDİLDİ

Veto edilen dosyalar arasında 25 yıllığına Milli Eğitim Bakanlığı'na tahsis edilen Sütlüce'de park da bulunuyor.

Veto edilen diğer dosyaların içerisinde ise Başakşehir Sular Vadisi park alanında bulunan tuvalet, giriş takları, amfi tiyatro, nikah salonu, bayan aktive merkezi ve sosyal tesislerinin 10 yıl zaman ile Başakşehir Belediyesi'ne tahsis edilmesi bulunuyor.

İmamoğlu ağustos ayında Sular Vadisi'ni gezerken Başakşehir Belediyesi'ne ait Bayan Aktivite Merkezi (BAKMER) çalışanları, İmamoğlu'nun geldiğini duyması üzerine bulundukları alanı boşaltmaları ile gündem olmuştu.

BEYOĞLU'NDAKİ TAŞINMAZIN MEB'E TAHSİS EDİLMESİ DE VETO EDİLDİ

Veto edilen diğer bir dosya ise Beyoğlu Örnektepe Mahallesi'nde bulunan ve mülkiyeti İBB'de bulunan taşınmazın 25 yıllığına Milli Eğitim Bakanlığı'na oy çokluğuyla tahsis edilmesi var.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732