HSBC Türkiye’den yepyeni bir iletişim kampanyası: ‘Dünyaya Açık Olanlara Dünyamız Açık’

HSBC Türkiye, ‘Dünyamız Açık’ dediği yeni iletişim kampanyası ile dünyanın dört yanında hizmet veren bir banka olarak değişimi bir fırsat olarak görenlere, her zorlukta ilerlemeye inananlara, amaçlarına ulaşmak için hiç vazgeçmeyenlere sesleniyor.

Yayın: 09 Nisan 2021 - Cuma - Güncelleme: 09.04.2021 13:30:26
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

HSBC Türkiye’nin yeni iletişim kampanyası yayına girdi. ‘Dünyaya Açık Olanlara Dünyamız Açık’ mesajını merkezine alan kampanya ile HSBC Türkiye, marka duruşu ve müşterilerinin değişen beklentileriyle uyumlu yeni ürün ve hizmetleriyle herkesi yeni fırsatlara, farklı bakış açılarına, yeni iş modellerine açık olmaları için cesaretlendiriyor.

 

HSBC Türkiye Pazarlama Grup Başkanı Ayşegül Şenalp, bu yeni iletişim kampanyası hakkında şunları söyledi: “Kampanyamız ile ‘Dünyamız Açık’ diyerek zorlukların ufkumuzu sınırlayamacağına inanan; gelişmeye, değişime, ilerlemeye her zaman açık olan global bir marka olarak müşterilerimizi fırsatlarla buluşturmak ve hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmeleri için onların hep yanında olduğumuzu vurguluyoruz”.

 

HSBC’nin küresel ağı, birikim yönetimi alanındaki uzmanlığı ve dünyanın her yerinde sunduğu ayrıcalıklı hizmetlerle müşterilerine onların ihtiyaçlarıyla uyumlu bir dünya sunduğunu belirten Şenalp; “Hizmet anlayışımızın odağında müşterilerimiz için değer yaratmak, engelleri birlikte aşarak onlar için yeni fırsatları mümkün kılmak ve böylece müşterilerimizle birlikte büyümek var. Özellikle pandemi döneminde yaşanan zorluklar, hepimizi önümüzü görme anlamında zorladı ve doğal olarak kendimizi sıkışmış htik. Bu kampanyanın çıkış noktasında tam da bu yaşadığımız zor sürecin daha iyiye dönüşmemiz ve ilerlememiz için hızlandırılmış bir fırsat olduğuna dair derin inancımız yatıyor” dedi.

 

Kampanya, HSBC Türkiye’nin sunduğu ürün ve hizmet iletişimleriyle yıl boyunca devam edecek. Farklı platformlarda yayına alınacak reklamlarda müşterilerin değişen talep ve ihtiyaçlarına cevap veren, hayatlarını kolaylaştıran, birikimlerini büyüten ve onları hayalleriyle buluşturan ürün ve hizmetler öne çıkarılacak. Bu ayrıcalıklı ürün ve hizmetler arasında, özellikle son dönemde artan ihtiyaçlara paralel olarak, HSBC Mobil ile her yerden yapılabilen yatırım işlemleri, HSBC Premier Miles Kredi Kartı ile hafta sonları yapılan e-ticaret alışverişlerinde %20 indirim ayrıcalığı ve HSBC Modern Hesap’ın hoş geldin faiziyle birikimlerin vadesi bozulmadan değerlendirilmesi yer alıyor. Bunun yanı sıra, sürdürülebilirlik stratejisi kapsamında iklim değişikliğiyle mücadeleyi desteklemeyi öncelikleri arasında belirleyen Banka, doğanın nefesini kendi nefesi kadar önemseyen müşterileri için sunduğu yeni Doğa Dostu Taşıt Kredisi’ne de yeni reklamlarında yer veriyor.  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732