Hobi bahçesi yapanlara 3 yıl hapis cezası geliyor!

Binlerce kişiyi çok yakından ilgilendiren önemli bir düzenleme Meclis'ten geçerek kabul edildi. Artık hobi bahçesini satan ve pazarlayanlara hapis cezası veriliyor. Kooperatifler başta olmak üzere özel hukuk tüzel kişilerinin aracılığı ile satın alınarak üyelere ya da ortakların kullanımına tahsis eden kişilere artık 1 - 3 yıl arasında hapis cezası verilecek.

Gündem Yayın: 28 Ekim 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 28.10.2020 20:28:38
Editör -
Okuma Süresi: 8 dk.
Takip EtGoogle News

Gelen bir son dakika haberine göre artık hobi bahçesini satıp, pazarlayanlara hapis cezası geliyor. Aynı zamanda hakkında yıkım kararı verilmiş olmasına rağmen, 1 ay içerisinde il özel idare ya da belediyeler tarafından yıkılmayan yapıların masrafları Bakanlık tarafından karşılanmak üzere yıktırılabilecek.

VERİMLİ ARAZİLER ÜZERİNE HOBİ BAHÇESİ KURULAMAYACAK

Alınan karara göre artık verimli araziler üzerine hobi bahçesi kurulamayacak. Bu arazileri satanlara 1 - 3 yıl arasında hapis cezası verilecek.

 

500 BİN LİRAYA KADAR HAPİS CEZASI

Satış yapanlarla birlikte, tüzel kişilere de idari para cezası verileceği ifade edildi. Aynı zamanda taklit ve tağşişli gıdalar üretip satanlara da 500 bin TL'ye kadar ceza verilmesi kararlaştırıldı.

 
 
 YORUMLAR
id="addcomment" name="comment">
Avatar
Adınız  maxlength="50" name="isim" size="30" style="border-style:solid; border-width:1px; float:none; height:20px; margin:0px; width:222.172px" type="text" />
YORUM GÖNDER
Kalan Karakter:  name="character" size="3" style="border-style:solid; border-width:1px; height:20px; margin:-3px 0px 0px; width:30px" value="1000" />
×Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732