HİT ŞARKILARIN BESTECİSİ MELDA GÜRBEY İKİNCİ SOLO SINGLE’I “BİTEN BİTTİ” İLE İDDİALI!..

Pop müziğin önde gelen isimlerine verdiği hit şarkılarla altın plak kazanan Melda Gürbey, yeni şarkısı “Biten Bitti”yi Sony Music etiketiyle müzikseverlerin beğenisine sunuyor.

Yayın: 24 Temmuz 2020 - Cuma - Güncelleme: 24.07.2020 11:06:58
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Takip EtGoogle News

MELDA GÜRBEY “BİTEN BİTTİ” DİYOR!..

Bugüne kadar Bengü (Geçmiş Olsun, Neden, Günaydın), Tuğba Yurt (Yine Sev Yine, Masal) ve Hande Ünsal (Oyna Oyna, Nerdesin) başta olmak üzere bir çok sanatçıya verdiği her biri müzik listelerinde zirveye ulaşan şarkılarıyla adından söz ettiren sanatçı; Ocak ayında yayımlanan ilk solo çalışması “Yorma”nın başarısının ardından, “Biten Bitti” ile de iddiasını ortaya koyuyor.

 

Sözü Melda Gürbey’e, müziği Melda Gürbey ve Tarık İster’e ait olan şarkının

düzenlemesinde ise Tarık İster imzası bulunuyor.

Şarkıda; umduğunu bulamayan, hayal kırıklığı yaşayan ama yine de "nerede bittiysek orada kal" diyen güçlü bir kadını anlatan sanatçı, “Çok sevdiğimiz bir şarkıydı, yaz için uygun olacağını düşündük ve kliplendirdik” sözleriyle duygularını özetliyor.

İlk dinleyişte müzikseverleri etkisi altına alacak olan pop şarkı; güçlü sözleri ve müziğiyle bu yazın hitlerinden olma konusunda iddialı.

 

KLİPTEKİ PERFORMANSIYLA GÖZ DOLDURAN MELDA GÜRBEY,

ÇEKİMLERDE KUZENİ İLE KAMERA KARŞISINA GEÇTİ!..

 

Melda Gürbey ıssız bir çölde karavanda yaşayan, sevgilisinden ayrılmış yalnız bir kadını canlandırdığı klipte, güzelliği ve başarılı performansıyla göz doldururken; kendisine partner olarak kuzeni Ozan Gürbey eşlik ediyor. İlk kez kamera karşısına geçen Ozan Gürbey, denizde çekilden su altı sahneleri ve surf yaptığı planlarda ekran önündeki rahatlığıyla da dikkat çekiyor.

Sahilde yürüyen beyaz at detaylarıyla da öne çıkan klip çekimleri; Ecem Gündoğdu yönetmenliğinde ve 15 kişilik bir ekiple Kilyos’taki maden ocağı ve Kısırkaya sahilinde gerçekleşti.

Melda Gürbey kimdir?

İTÜ Devlet Konservatuvarı lisans eğitiminin ardından Yeditepe Üniversitesi'nde yüksek lisans yapan Melda Gürbey, mezun olduktan sonra müzik öğretmeni olarak atandı. Uzun yıllar birçok sanatçıyla gerek sahnede vokal olarak, gerekse stüdyo kayıtlarında çalıştı. 2017 yılından bu yana çeşitli sanatçıların albüm ve single çalışmalarında söz yazarı ve besteci olarak bulunan Melda Gürbey, Nurettin Çolak ile birlikte hazırladıkları ilk düet çalışmasını 2019 Eylül ayında Sony Music etiketiyle müzikseverlerin beğenisine sundu. Kariyerindeki ilk solo single “Yorma”yı Ocak 2020’de yayımlayan Gürbey, yeni şarkısı “Biten Bitti”yi 24 Temmuz 2020’de dinleyicileriyle buluşturuyor.

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732