Hilton Istanbul Maslak, TEB BNP PARIBAS Tenis Turnuvası Misafirlerini Ağırlıyor

Hilton Istanbul Maslak, 8-13 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek TEB PNB PARIBAS İstanbul Tenis Şampiyonası misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Yayın: 07 Eylül 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 07.09.2020 17:08:34
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Hilton Istanbul Maslak, tenis dünyasının önemli etkinliklerinden biri olan TEB BNP Paribas Tennis Championship Istanbul ile tenisin yıldızlarını ağırlıyor.

Hilton Istanbul Maslak, TEB BNP PARIBAS Tenis Turnuvası Misafirlerini Ağırlıyor

Dünya sıralamasında ilk 100’den önemli oyuncuların yer alacağı turnuvada, milli raketlerimiz hem eleme hem de ana tabloda mücadele edecek.

Tenisin yıldızları, Hilton Istanbul Maslak’ta

8-13 Eylül tarihleri arasında Türkiye Tenis Federasyonu İstanbul Tenis Merkezi’nde gerçekleşecek turnuvanın oyuncuları, hakemleri, WTA (Kadınlar Tenis Birliği) yetkilileri ve Türkiye Tenis Federasyonu’nun yöneticileri, Hilton CleanStay güvencesiyle Maslak Hilton’da konaklamayı tercih etti.

Hafta içi yarı finaller, hafta sonu final maçları ile seyircisiz gerçekleşecek turnuva, birçok ülkede canlı yayınlanacak.

Salgına karşı hijyen protokolü

Lysol ve Dettol gibi ünlü markaların üreticisi Reckitt Benckiser ve dünyaca ünlü sağlık kuruluşu Mayo Clinic ile iş birliği yaparak Hilton Clean Stay programı ile koronavirüs salgınına karşı hijyen protokollerini çok daha sıkı hale getiren Hilton Istanbul Maslak, Dünya Sağlık Örgütü ve Hastalık Kontrol Merkezleri dahil olmak üzere, küresel ve yerel kamu sağlığı yetkilileri dahilinde aldığı ek önlemler ile hizmet vermeye devam ediyor.

Federasyon, yoğun hijyen tedbirleri ve hizmet kalitesi ile tam not alan Hilton Istanbul Maslak’ı tercih etti

Odaların hijyeni, ortak alan temizliği, izole alanlar, yalnızca turnuva için ayrılmış fitness salonu, oyuncular için pcr testi uygulaması ve daha bir çok detayın düşünüldüğü Hilton Istanbul Maslak’ta, diğer turnuva ve etkinliklere örnek teşkil edecek düzeyde güvenlik ve hijyen tedbirleri uygulanıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732