"Hepimiz özel öğretmenle büyüdük" deyince tepki çekti

Kızına özel öğretmen tuttuğu için eleştirilen Demet Akalın'ı savunurken "Hepimiz özel öğretmenlerle büyüdük ne var bunda" diyen Ebru Polat'a eleştiri yağdı.

Yayın: 05 Eylül 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 05.09.2020 17:28:18
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, kızı Hira'nın eğitimi için özel öğretmen tuttuğunu açıklayınca tepkilerin odağı oldu. Akalın'a yapılan eleştiriler hakkında konuşmak isteyen Ebru Polat, özel öğretmen çıkışından dolayı hedef oldu.

"HERKES ÖZEL ÖĞRETMENLE BÜYÜDÜ"

Aktif olarak kullandığı Instagram hesabından video yayınlayarak Demet Akalın'ı eleştirenlere cevap veren Ebru Polat, "Herkes özel öğretmenle büyüyor. Bu kadar abartılacak ne var? Benim dördüncü sınıftan üniversiteye kadar özel öğretmenim vardı. Ne var yani bunda? Hepimiz özel öğretmenlerle büyüdük" dedi.

Kızına özel öğretmen tutan Demet Akalın'ı savunan Ebru Polat, 'Hepimiz özel öğretmenle büyüdük' deyince tepki çekti

DEMET'İ SAVUNAYIM DERKEN TEPKİ ÇEKTİ

Akalın'a destek olmaya çalışan Polat "Herkes özel öğretmenle büyüdü" deyince sosyal medyadan tepkiler gecikmedi. Polat için "Hepimiz derken? Kim özel öğretmenle büyüdü ki?" ve "Herkes değil, parası olan okudu" yorumları yapıldı.

Kızına özel öğretmen tutan Demet Akalın'ı savunan Ebru Polat, 'Hepimiz özel öğretmenle büyüdük' deyince tepki çekti

 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732